bozkurt358
Katılımcı
Abi illa yapmam lazim ☺140 lik tsi nin gerisinde olmak istemiyom
Hocam sözlerinize kısmen katılmakla birlikte turbo kısmında birazcık yanlı olduğunuzu düşünüyorum VW'den ve fanboylarından tiksindiğim halde TSI motorların cidden başarılı olduğunu kabul etmeliyiz bence. Sahte falan olduğunu düşünmüyorum gücün, 1.2 TSI 3000 km denedim, turbonun o kadar da sahte güç olmadığını söyleyebilitim. 1.4 TSI ile de tecrübelerim oldu Şunu söyleyebilirim; sorun çıkaran parçaların olmayışı Mazda alma tercihimde etkili olmuştur. Güçlü bir araç olmayacağını bilerek ve isteyerek aldım. 180'i dipgaz Konya-Ankara yolunda bile çok nadir geçebildim. Ben 170'i geçmeyi zorlarken 1.2 TSI'lar bile 200'ü görmüş oluyorlar. Bu konuda kendimiz kandırmayalım. Tekrar söylüyorum: insanların ne söylediği ya da tercihim hakkında ne düşündüğü önemli değil, ben Mazda'mı seviyorum <3 (defalarca alay konusu olsam da) )Skyactiv motorlar zaten beyin ile uygulamaya açık üretiliyor, aynı motor 105 beygir ile de çıkıyor banttan, 125 beygir ile de çıkıyor... Bu ihtimal göz önüne alındığında yüzde 10 gibi bir artış gayet mantıklı geliyor bana... Fiyat da bu değer için gayet makul ama değer mi?
Bence değmez...
Millet alışmış turbonun sahte gücüne, 120 beygir atmosferik motoru beğenmiyor... Bence; her haliyle bu beygir yani 120 beygir hayli hayli her şey için yeterli...
Chip işi; Beyaz bir araba alıp, siyaha kaplatmak gibi bir şey bence; güç istiyorsan, sahte turbo patlaması istiyorsan git turbo dizel veya turbo benzinli al ama Mazda istiyorsan en güzeli, en iyisi en yakışıklısı da bu... Tercih kişilere kalmış, ama daha tercih etmeden bile, gitmiyor, bayılıyor, çekmiyor vs. gibi şehir efsanesi üretmenin hiç bir anlamı da yok...
Ayrıca gitmiyor çekmiyor da değil, sonuçta 70 hp Sümbül'e binmiyoruz Sadece turboluları yakalayamıyoruz
Chip olayını bl kasa için araştırmıştım sadece yazılımla 15bg ve 20nm tork artışı sağlanabiliyor ama arkadaşlarında dediği gibi hissedilir hissedilmez o ayrı konu veya kaç devirde +15i görürüz bilmiyorum . Zaten 140lık tsi la karşılaştırmak doğru olmaz turbo her zaman farklı tepki verir misal dragda turbo alır rollingde chipli atmosferik alır diyebilirim . Bizim araçların mantığı az yakıt tüketimi ve konfor odaklı başka araçlarla kafa tutmaya uygun değil malesef, gönül isterdiki hem az yaksın hemde 100 e 7 -8 saniyede ulaşsın . Ama yapar ve memnun kalırsanız ne mutlu size
tapatalk by zenfone2
Küçümsediğimden değil bu haliyle bile atmosferik rakipleriyle boy ölçüşür rahat rahat ama daha fazlasını istediğimiz zaman işler değişir , o zaman mps ,rx ,mx serileri var gidip onlardan almak lazımBence mazdalarımızı da o kadar küçümsemeyelim. Muadili çoğu araca kafa tutar bence.
Hatta bi tık üstüne bile.
Örn. Benim aracım
Kullanmadım ama geçmemesi mümkün değil, önüne yokuş çıkmadığı sürece her türlü 200 ü devirir, ama ivmelenme çok ağır olur, o ayrı.Simdi benim anlamadığım yeni mazda 3 skyactiv 190ı gecmiyor mu ? ☺
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Otomatik kesinlikle geçmiyor 2005 modifiyesiz civic'le bile 210 rahat görmüştüm (atmosferik örnek).Kullanmadım ama geçmemesi mümkün değil, önüne yokuş çıkmadığı sürece her türlü 200 ü devirir, ama ivmelenme çok ağır olur, o ayrı.
Doğrudur...Manuel de 200 ü gördüm diyenler var
O kiloya karşın o kadar az yakan bir motoru var, demek ki 1200 kg felan olsa bedava gidecek arabaSu an arkadasimin citroen c4 deyiz. 1.6 dizel. 1450 kilo
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi