DarK PaSSenGeR
Aktif
ne oldu ki sıkıntılı mı [member=2]Oğuzhan[/member] ?Donanım haber linki Veli abi napalım
ne oldu ki sıkıntılı mı [member=2]Oğuzhan[/member] ?Donanım haber linki Veli abi napalım
Arkidişler bizim orada mazdagaraj linki vermemize uyarı veriyorlar sanki başka forumlara link veren bir biz varmışız gibi o yüzdenne oldu ki sıkıntılı mı [member=2]Oğuzhan[/member] ?
doğru söylüyosun, bilgi edinmek istenirse diye yazayım demiştimArkidişler bizim orada mazdagaraj linki vermemize uyarı veriyorlar sanki başka forumlara link veren bir biz varmışız gibi o yüzden
Bizden yana sıkıntı yok zatendoğru söylüyosun, bilgi edinmek istenirse diye yazayım demiştim
Donanım haber linki Veli abi napalım
doğru söylüyosun, bilgi edinmek istenirse diye yazayım demiştim
Chip tuning yerinne turbo taktırmak daha isabetli olur eğer illaki beygir arttırmak kafaya koyulduysa uzman ellerde yapılabilir ama şahsen bozmazdım orjinalliğini sonuçta hız amaçlı üretilmemiş...
Aynen abi...Sen beni gayet iyi anlıyorsun...Son cümlede her şey gizli Enes... Hızı yine yapıyor ama canlı bir performans yok...
Geçen hafta toplantıya yetişmek için 170-180 gördüm hemde o biçim rüzgarda hemde 5 bin devirlerde...
Emin olmamakla birlikte düşüncem şu, chiple atmosferik motorda bu kadar tork ve beygir artışı sağlananayacağından, aynı motor olmasına rağmen biryerlerde minik mekanik ve yazılımsal dokunşlar vardır bence.Mazda 3 1.5 120 hp 150 tork ile 2.0 120 hp 210 tork arasindaki tork farkinin nedeni yada 2.0 120 hp 210 tork ile 2.0 165 hp 210 tork arasindaki hp farkinin nedeni Chip tuning mi? Gordugum kadariyla motor ayni motor ama farkli modellerde ya hp farkli yada tork.
Mazda 3 1.5 120 hp 150 tork ile 2.0 120 hp 210 tork arasindaki tork farkinin nedeni yada 2.0 120 hp 210 tork ile 2.0 165 hp 210 tork arasindaki hp farkinin nedeni Chip tuning mi? Gordugum kadariyla motor ayni motor ama farkli modellerde ya hp farkli yada tork.
Mazda bu durumdan fazlasiyla kazancli cikiyor. Ayni motoru farkli kombinasyon ile tuketicinin egosuna gore pazarliyor. Benim 2.0 mazda 3 ile 1.5 arasindaki yakit degerleri kagit uzerinde ayni haliyle vergide ayni oluyor. Hatta 2.0 165 hp ile 1 litre benzinde 1 km fark var. Bazen dusunuyorum 1.5 motor mu alsaydim diye. En azindan 8 bin tl gibi bir kazancim olurdu.
1500 bence de pahalı sadece yazılımsal iş için. Atmosferikten 15 hp almak başarıdır tabi, ama ben atmosferik motora uygulanan yazılımsal değerlerin tatminkarlıktan uzak olacağını ve boş yere masraf olarak görüyorum.Beyler konuyu hortlatiyorum. Ingilterede bbr gti isminde firma yaklaşık 20 yildir mazda uzerine tuning hizmeti veriyor. Ve yeni mx5 1.5 131 ps olan araci sadece yazilimla ve cold air ile 160 a çıkarıyorlar. 80 kusur den bu yana mazda ile çalışıyorlar. Google da arattırabilirsiniz. Benden bundan esinlenip ankarada arastirdim. Remaps tr isimli firma ile görüştüm yeni mazda 3 icin. 100 den fazla referansları var. 14-15 hp güç alabiliriz dedi. 3 yıl da motor garantisi veriyorlar. Yalnız pahalı geldi bana fiyat 1500 dedi.
Beyler konuyu hortlatiyorum. Ingilterede bbr gti isminde firma yaklaşık 20 yildir mazda uzerine tuning hizmeti veriyor. Ve yeni mx5 1.5 131 ps olan araci sadece yazilimla ve cold air ile 160 a çıkarıyorlar. 80 kusur den bu yana mazda ile çalışıyorlar. Google da arattırabilirsiniz. Benden bundan esinlenip ankarada arastirdim. Remaps tr isimli firma ile görüştüm yeni mazda 3 icin. 100 den fazla referansları var. 14-15 hp güç alabiliriz dedi. 3 yıl da motor garantisi veriyorlar. Yalniz pahali geldi bana fiyat 1500 dedi.