Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin
Bir spoiler bulamadık yok mu bulan eden
Az daha sabır. Benim spoiler gene gümrüğe takılmış bugün yarın gelir..Yaptırınca zaten paylaşırım ona göre sipariş verirsiniz az daha bekleyin
Orjinaliyle aynı olsun diye ondan istemişti Kerim, diğer türlü yüksek olanlardan Türkiyede de bulabilirsin aslında uygun bir şey, ya da yaptırabilirsin.Aslında senin aldığın model den bolca var lakin biraz daha yüksek istiyorum ben. Farklı model yapmamışlar daha...
Abs malzeme de olsa zaten türkiyede yeni mazda 3 e göre yok maalesef ... Benim beğendiğim tipte yani yüksek, Bir tek ebay de ama amerika da var oda 250 dolar lakin gonderim yok...Ayrıca Türkiyede yapılanlar fiber, esnek olmadığı için ileride çatlama yada kırılma yapıyor. Benim aldığım orjinal spoiler gibi ABS plastik malzeme..Belki Türkiyede yapan vardır ama bu spoilerin kalıbı olmadığı için kimse uğraşmak istemiyor. Bülent'in dediği gibi orjinali ile aynı olsun diye ve ABS malzeme diye yurtdışından sipariş ettim.
Abs malzeme de olsa zaten türkiyede yeni mazda 3 e göre yok maalesef ... Benim beğendiğim tipte yani yüksek, Bir tek ebay de ama amerika da var oda 250 dolar lakin gonderim yok...
Belki gönderir lakin yüksek kargo tutar toplamda 500 dolar olur ki o da pahalı olur...Almak istiyorsanız satıcı ile görüşüp göndertebilirsiniz. Genelde Türkiyeye yok yazıyor ama bazı satıcılar konuşunca gönderebiliyorlar.