Servisin sistemden sorgulaması gerekiyor abi. Mesela benim arka tampon eki de yok resmi sitede ama kodu verince getirdiler.Çok teşekkürler Oğuzhan, resmi sitede yok böyle bir aksesuar orjinalde varmıymış, fiyatı nedir acaba?
Hay sağol, bu kodla bir sorgu yaptırayım servise fiyat hakkında bilgilenmiş oluruz, mesela [member=481]dr_azoom[/member] bu konuda yardımcı olabilir banaServisin sistemden sorgulaması gerekiyor abi. Mesela benim arka tampon eki de yok resmi sitede ama kodu verince getirdiler.
Hay sağol, bu kodla bir sorgu yaptırayım servise fiyat hakkında bilgilenmiş oluruz, mesela [member=481]dr_azoom[/member] bu konuda yardımcı olabilir bana
Bugün Ankara da Kerim Kadir ve ben bir fiberciye uğrayıp fikir alışverişi yaptık, bir iki fotoğraf çektik, istenilen kalıpta bir şey yapabileceğini ama bunun normaline göre biraz daha pahalı olacağını söyledi, bir kaç tane sipariş olursa normal fiyata inebileceğini söyledi, ortalama 150-200 tl civarı piano black boyalı istenilen şekilde yaparım dedi.