Kırmızı Ruhum
Yeni makinem
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
3
Maliyet ne kadar?Ateş ediyor maşşallah Allah nazarlardan korusun olmayanlarada versin...
Keşke çok isterim ama Tr de yapılanlar gibi değil Chip Foose gibi West Coast Customs gibi aracların ırzına gecmeden efsane modellerin tozunu atarak ince detaylarla ruhlarına renk katarak olabilir...
Ne demek Ertan abi keyif aldım...Kendi montaj fotolarımda vardı onlarıda konuya atarız hdd de kaldı....Aynen bu modifiyeden çok noksanı tamamlamak sayılır...Bk kasanın ihtiyacı yok olmasada olur ama BL kasa bunlarsız çıplak gibi...Sırada jantlar var...Dahada iyi olacak jantlarlaEkli dosyayı görüntüle 11631 Enes in emeğine saglik o olmasaydi olmazdi.Bunca arac kullandim ilk modifiyem.Ben buna modifiye demiyorum bu kasada olması gereken tamamlayicilar..
BL kasa kolay kolay eskimez ve safkan japon duruşa sahip sky ile biraz avrupai bir havaya girildi...Hepsi birbirinden özel tabikiÇok güzel olmuş, bir kaç kez yazdım ama bu fotoğraflara bir daha yazmam gerek; bu tasarıma 2016 yılında ulaşamayan markaları görünce, ALIŞILMIŞA NASIL MEYDAN okuduğumuzu anlıyorum. Kazasız günleriniz olsun....