Aracıma garanti kapsamında double ekran taktırmak istediğimi servise bildirdiğimde, anlaşmalı oldukları firmadan (genel değil bayinin anlaşması) Navitech NX-266 C Araç Navigasyon ve Multimedya Sistemini takabileceklerini söylediler.
Araştırdığımda çerçeve ihtiyacı olmadan Türkiye'de en kolay ulaşabileceğimiz birebir uyumlu bir kaç marka olduğunu öğrendim (Cylone, Navitech, Necvox, Navimex). Bu markaların hemen hemen hepsi birbirinin aynı sayılır.
Navitech ten bahsedersek eğer genel olarak memnunum, yalnız bu cihazların ses çıkışı çok kaliteli olmadığından cihazı taktırdığınızda hoparlörlere de müdahale etme gereksinimi duyabilirsiniz, ayrıca dokunmatiği de sizi çok memnun etmez. Bunun haricinde diğer özelliklerinden ve görüntüsünden çok memnunum.
Cihazın özellikleri;
Ekran Boyutu : 8''
Hafıza Kartı : 2 GB SD Kart
Çözünürlük : 800x480
Ekran Tipi : Dokunmatik TFT Dijital LCD, Anti-Glare
Ram Kapasitesi : 128 MB
İşlemci : Samsung İşlemci
İşletim Sistemi : WIN CE 6.0
Bluetooth : Var
Dual Zone Özelliği : Var
CAN Özelliği : Var
IPOD : Arayüz, Lisans, Bağlantı
CDC Özelliği : 5 CD'ye Kadar
Arttırılabilir Hafıza : Var
Hafıza Kartı Tipi : SD Kart
USB Tipi : Micro USB
Video Oynatıcı : DVD,DIVX,MP4,AVI
Müzik Oynatıcı : CD,MP3,WMA
Resim Görüntüleyici : Var
Uzaktan Kumanda : Var
Temsili resim
Araştırdığımda çerçeve ihtiyacı olmadan Türkiye'de en kolay ulaşabileceğimiz birebir uyumlu bir kaç marka olduğunu öğrendim (Cylone, Navitech, Necvox, Navimex). Bu markaların hemen hemen hepsi birbirinin aynı sayılır.
Navitech ten bahsedersek eğer genel olarak memnunum, yalnız bu cihazların ses çıkışı çok kaliteli olmadığından cihazı taktırdığınızda hoparlörlere de müdahale etme gereksinimi duyabilirsiniz, ayrıca dokunmatiği de sizi çok memnun etmez. Bunun haricinde diğer özelliklerinden ve görüntüsünden çok memnunum.
Cihazın özellikleri;
Ekran Boyutu : 8''
Hafıza Kartı : 2 GB SD Kart
Çözünürlük : 800x480
Ekran Tipi : Dokunmatik TFT Dijital LCD, Anti-Glare
Ram Kapasitesi : 128 MB
İşlemci : Samsung İşlemci
İşletim Sistemi : WIN CE 6.0
Bluetooth : Var
Dual Zone Özelliği : Var
CAN Özelliği : Var
IPOD : Arayüz, Lisans, Bağlantı