aracım manuel..
Şehir içi 8.1
şehir dışı 6.9
kış lastikleri ile değerler biraz arttı..
aracımda K&N kutu içi filtre var..
Kış şartlarında ve kış lastiklerinde olsa da; bence makul değerler... Allah kaza bela vermesin... :nazar:
aracım manuel..
Şehir içi 8.1
şehir dışı 6.9
kış lastikleri ile değerler biraz arttı..
aracımda K&N kutu içi filtre var..
Kış şartlarında ve kış lastiklerinde olsa da; bence makul değerler... Allah kaza bela vermesin... :nazar:
Abi benimkide şehir içinde 12-13 litre. Şehirlerarası 120-130 km. hız ile 7-7.5 litre arası.Valla benim değerler için iyi diyen de var diyemeyen de...
Şehir içi 12-13 litre
Şehir dışı 8,5 litre...
:
Guzu otomatik bu arada belirteyim.
Abi benimkide şehir içinde 12-13 litre. Şehirlerarası 120-130 km. hız ile 7-7.5 litre arası.
Çok şükür...
Şaka bir yana, bizim guzuların ağırlığından kaynaklı sanırım veya şehir içi trafiğinin çok sıkışık ve ışıkların fazla olması diyorum ben... Ya da; züğürt tesellisi...
abi Antakyada şehiriçi trafik rezalet ve de felaket durumda Yolculuk dur kalkla bitiyor.
HarikaSamsun - Trabzon arası 330 km. Ortalama tüketim 5.7 lt./100 km.
MaşallahTrabzon - Samsun, 318 km., Ort. Hız 80 km/h., Ort. Tük. 5.2 lt./100 km.
Bakımı geciktirmeyin sakın, bir an önce yaptırın, daha da düşmez hatta ilk bakım sonrası bir tık artar bence 1000 km sonrası yeniden düşer, ama minik miktarlar farketmez çokAynı veriyi aracı ilk aldığımda da tutturmuştum. Şu anda araç 22.000 km de ve 10.000 km de sadece bir kez bakım yaptırdım. 2. Bakım daha yapılmadı. Bakım yapılmış olsa dahada düşermiydi merak ediyorum.
Bu nasıl bir yakıttır yahu 13 litre diyen abim olmuş, benim eski, 2.0, Awd ve 1.4 tonluk Subaru 500 km'lik mesafede bile 8 lt lpg yaktı. Benzine alınca rahatlıkta daha aşağı çekerim. Benim araca şükrettim vallahi
Evet abi şükür her zaman iyidir Abi Aydın trafiği çok mu düzensiz, yoksa sizin guzu obez mi?Evet o Abi benim maalesef... Fakat tamamı şehir içi kullanımda 13 litreyi buluyor... Göz ardı edilmemesi gereken başka bir etken de; Aydın trafiği
Şükür her zaman iyidir...