Sağol bilgi için abi bu normalde bilinen bişey evet ben deneyince olmamıştı dedim herhalde mazda farkı tekrar deneyim olmazsa yukarıda konuşulduğu gibi pil değişimine bakıyımBenim aracım 2009 makyajlı kasa ama seninle muhtemelen aynıdır diye yazıyorum... Uzaktan kumanda üzerindeki kapı açma butonuna basılı tutarsan 4 cam açılmaya başlıyor, bıraktığın yerde duruyor, bırakmazsan camlar komple aşağıya kadar açılıyor...
Kapatmak için; yine kumanda üzerindeki kilit düğmesine basılı tuttuğunda 4 cam kapanıyor...
Ben bu özelliğe bayılıyorum, özellikle Aydın'ın sıcağında evden çıkarak araca binene kadar açılan camlar sebebiyle iyi kötü bir havalandırma oluyor, bindikten sonra da sunroof'u açıyorum, az hareket edince, içerideki basık sıcak hava yok oluyor, klimayı aç ve serin serin yola devam...
O0
Benim arabada olmuyo abi evden arabayı açabiliyorum pilde sıkıntı var mıdır bilmem ama olmuyo
Sent from my iPhone using Tapatalk
2005 modellerde yok makyajlılarda var.2005 kasalarda olmuyor galiba yada ben yapamadım tanıtma falan yapılması gerekiyor mu acaba
Bunu bende bilmiyordum bak. Bk nın hepsinde var sanıyordum...2005 modellerde yok makyajlılarda var.
Mazda 3 (2004-2009) Makyajlı - Makyajsız Kasa FarklarıBunu bende bilmiyordum bak. Bk nın hepsinde var sanıyordum...
Anladığım kadarıyla, lehimleri zayıflamış. Yanılıyor da olabilirim. Elektrik ustası lehimleri sağlamlaştırırsa iş çözülür. Sunroof tuşlarım da çok sert ve zayıftı, lehimlerin üzerinde sağlamlaştırma yapılınca normale döndü.Brnim aracin kumandasinin tuslari cok sert. Basili tutarken camlar acilmaya basliyor, bir sure sonra duruyor.
Tuslari yumusatmak icin sökup bir seyler yapabilir miyim acaba?
Çözümü buldum. Yazayım da belki bir arkadaşın işine yarar.Brnim aracin kumandasinin tuslari cok sert. Basili tutarken camlar acilmaya basliyor, bir sure sonra duruyor.
Tuslari yumusatmak icin sökup bir seyler yapabilir miyim acaba?
Ticarete mi başladın hayırdır?mazda 3 BL için stokda hemen teslim 225 tl.