kadir
Kıdemli Üye
bu hafta ici bi operasyon dusunuyorum.Hem de acil değişmen lazım, kim bilir tarihi kaç
bu hafta ici bi operasyon dusunuyorum.Hem de acil değişmen lazım, kim bilir tarihi kaç
bu hafta ici bi operasyon dusunuyorum.
taksit taksit derken ?Taksit taksit al, kışlık alma yazlık al...
taksit taksit derken ?
tabi abi yazlik alacam
Nokian 205/55 R16 94V XL Line Yaz Lastiği (Üretim Yılı: Fiyatı
n11de yokki bu lastikN11 den 2 tane al kupon gelsin sonra diğer ikisini al. . .
Veya 1 2 1 olarak al
n11de yokki bu lastik
Hem de nasıl, boş yere çift masrafa gerek yok Nokian al huzura er, distribitörlük alınca forumda başka alanın lastiğine piçak atcam@ezmocesteri ve @faroz_52 nokiandan başka alirsan lastigini keseriz dedi
n11 de var nokian, ebat mı yok acaba?Hem de nasıl, boş yere çift masrafa gerek yok Nokian al huzura er, distribitörlük alınca forumda başka alanın lastiğine piçak atcam
N11 de Nokian nasıl ki yok ilginç
saat 10:30 dan berı düşünüyorum hala karar veremedim,D3 mü D4 mü alsam diyePerformansta iyileştirmeler var. Arada 8 tl var, değmez d3 almaya. Ben de aynısını aldım d4 ün. 9 taksitle.
Farketmez hocam, o kadar kafa çatlatmaya gerek olmayan bir karar bu, ikisi de üzmez senisaat 10:30 dan berı düşünüyorum hala karar veremedim,D3 mü D4 mü alsam diye
üzmeyecegını bılıyorum bulent,,,ama ben cok takıntılıyım...tek sorun buuu...benım karar verecegım her ne olursa olsun tek şık olmalı..iş ikıncı şıkka geçerse asla karar veremiyorum)Farketmez hocam, o kadar kafa çatlatmaya gerek olmayan bir karar bu, ikisi de üzmez seni
xl olan model yokn11 de var nokian, ebat mı yok acaba?
burayi atlamisim
-nokian line serisini aldim 205-55-16 montaj balans dahil 700tl
-ilk izlenim direksiyonda yumusama oldu
-ince trim sesi kesildi
-ugultu azaldi
-karli havalarda az bi sulu haldeki zeminde bile kimildamiyor arac yerinden(sonucda yaz lastigi normal)
-esp olayi tam denemeler yapamadim havalarda malum ilerleyen zamanlarda tecrubelerimi paylasirim.