cakirefe09
Sessiz
Geçmiş olsun sağlığınızda ve aracınızda önemli bir şey yoktur inşallah.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun sağlığınızda ve aracınızda önemli bir şey yoktur inşallah.
Geçmiş olsun, umarım arabayı kullanmanızı engelleyecek bir durum yoktur. Yazın ve özellikle ramazanda arabasız çok zor olur.Teşekkürler , ufak tefek hasarlar var parça bekliyorum bayramdan sonra tamirat yapılacak
Tekrar sizede garaguzuya da geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.Teşekkürler , ufak tefek hasarlar var parça bekliyorum bayramdan sonra tamirat yapılacak
Tapatalk
Tekrar sizede garaguzuya da geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Geçmiş olsun, umarım arabayı kullanmanızı engelleyecek bir durum yoktur. Yazın ve özellikle ramazanda arabasız çok zor olur.
bende de benzer bir sorun var gibi. ben motor kulağından şüpheleniyorum. bakalım yakında adem ustaya uğrayacağım. baktırcaz artık.
tamiratın yanında sizin de sorun çözülür umarım.
Yeni mi başladı bu sorun? Aldığınız yakıttan kaynaklı olabilir, gaz yetişmiyor olabilir gazınız kısık olabilir, 2 parça var gazın ateşlemesi heralde tam ismi aklımda değil onlar sorunlu olabilir. Çok fazla sebebi var gazla alakalı bilgisayara takılıp kontrol ettirinsa arkadaşlar
bişey sormak istiyorum
benim aracımda uzun yola çıktığımda belli bir süre yaklaşık 15-20 dk 120-130 km hızla gittiğim zaman lpg de titreme yapıyor
araç çekişten düşüyor yakıt gelmiyor benzine geçiyorum geçene kadar sürekli titreme yapıyor
biraz benzinle gittikten sonra gaza tekrar geçiyorum yine aynı biraz gidiyorum yine aynı sorun sebep ne olabilir
bujilerde sıkıntı var dediler bujileri değiştirdim ama düzelmedi
Yeni mi başladı bu sorun? Aldığınız yakıttan kaynaklı olabilir, gaz yetişmiyor olabilir gazınız kısık olabilir, 2 parça var gazın ateşlemesi heralde tam ismi aklımda değil onlar sorunlu olabilir. Çok fazla sebebi var gazla alakalı bilgisayara takılıp kontrol ettirin
Yolda lpg ayarı yaptırın. Lpg filtresini değiştirin. Eğer lpg takılalı 60-80bin km.yi geçtiyse lpg regülatörü ya da enjektörleri ömrünü doldurmuş olabilir.
Hangi marka lpg kitiniz, ona göre bir lpgciye yönlendireyim. Ankarada olmanız büyük şans.
atiker marka her 10000 bakımda lpg filtresini değiştiririm
yolda lpg ayarı nasıl yaptıracağız
Gazınızı komple bitirip başka yerden alın öyle deneyin. Yorumlar da dendiği gibi enjektörlerden de olabilir.sadece shell den gaz alırım başka yerden almam
bide ankarada sadece 2 yerden alırım
daha önceden yoktu yeni başladı sorun
bu sorun için ankarada kime gidebilirim bilgisi olan varmıdır aceba
Gazınızı komple bitirip başka yerden alın öyle deneyin. Yorumlar da dendiği gibi enjektörlerden de olabilir.
Gidebildiniz mi sonuç nedir?gazı bitirip benzinlede kullandığım oluyor
yarın mutlu tekir in önerdiği ustaya gidip bakacağım artık