Tuş takımını cıkarıp baktım sorun yok gibi gözukuyor serviş tuş takımını degişmek gerekir demiş 800 tl istedi ama sorun tuş takımından olsa arabanın arabanın anaktar kumandasına basılı tuttugumda acılıyordu şimdi acılmıyor bence tuş takımından digil vaktım olupda elektirikciyede gideemedim sunroof sigortasınıda bulamadım panalde yazmıyor kimsede yardımcı olmadı sitede mazda arabadanda anlayan fazla kımse yok zaten helede samsunda servis bile yok gotturdugum yer tuş takımından dıyo degişelim ama garanti vermiyo 1 bin tl veripte olmucak bir şey yapmak mantıklı digil mazda guzel araba ama satmayada kıyamıyorum ama bakım masrafları cok pahalı 1 yılda 3 defa servıse gıttım 3 bın tşye yakın para gitti servis sıkıntısıda cok faZla sorun cıkartıyo yeni kasa almayı dusunuyodum ama şu şartlarda volvo bmw bile alamak mazdadan daha hesaplı olur mazda nın turkiye pazarı bitmiş adamlar guzel araba yapıyolar ama sonrası yok alıyosumnbiniyosun ama sorun cıkınca muhaddab bulamıyosun turkiye şartlarında mazdadan vaZ gecemesemde sonrakı alıcagım araba mazda olmuyacak gibi
Sitede kimse yardımcı olmuyor, cümlesini oturmuş olduğun sitede diye yorumluyorum.
Forum için dediysen eğer, kusura bakma henüz kişilerin ayağına hizmet götüremiyoruz.
Konu hakkında bilgisi veya yorumu olanlar yazmış, daha önce forumda böyle bir sorun bildiren de olmadı. Sigorta panelinde bu soruna ait olabilecek sigortayı bulamadığını yazmışsın. Öncelikle bu durumu netleştirmek gerekir.
Ayrıca, içinden çıkılmaz gibi görünen her sorunda, Mazda sahiplerinin satcam ben bunu yaa, moduna girmelerini de duygusal olmalarına bağlıyorum.
İşinin ehli bir elektrik ustasına götürmek en doğru şey şimdilik. Şu haliyle satmak da etik değil.
Kolay gelsin.