Tek parça o korumao tek davlumbaz degilmi ?
Çamurluktaki davlumbazla tek parça değil yanlış bilmiyorsamdavlumbaz yani ?
Yapılmış şekliyle fotoğraf yüklerseniz çok iyi olurkopan parça çamurluk davlumbazıyla tek parçaymış, komple davlumbazı değiştirmektense kopan parçanın tadilatına gittim. kalıbını çıkarıp parçayı kestirdim. orjinal civata yerlerinden montajladım, kopan tarafın arasına birazda slikon sıktım, tertemiz oldu
Olabilir duymadım, Focus parçalarına bak MuratBenim de alt kapak ihtiyacım var, araştırmaya devam ediyorum. Davlumbazları da değiştireceğim, ama benzinli ile dizelin davlumbazı farklıymış. Böyle bir şey duyan oldu mu?
@kadirKonuyu hortlatacağım ama, benim dizel in alt koruması hiç yok. Sol davlumbaz da yok. Bulamıyorum da bulduklarım hep benzinli. 3 - 4 parça halinde diyorlar ama bilgim yok. Bulunduğum yerde kestirme şansım zor çünkü buradaki işçilikler berbat. Hazır böyle yapan bulamaz mıyız? Bende çünkü alt koruma namına hiçbirşey yok.
Aslında ömrü kısa olan parçalar ve plastik aksamların bir listesini yapsak ne güzel olur. Ben daha 6 aylık mazdacıyım ama eskiler böyle bir konu açsa ve ilk mesaj güncellense fena olmaz. Hortumdu, rotdu, cartdı curtdu derken tek seferde parçalar yenilenerek daha sağlıklı kullanabiliriz araçlarımızı. 2-3 senede sıfır gibi yaparız guzuları@DungeoN
Benim araçta da benzer eksiklerim vardı, hepsini tamamladık. Bu eksiklerin tamamlanması ya çıkma ya da sıfır orijinal parçalar ile mümkün.
Her çamurlukta davlumbaz ve yan kısmında bir plastik var. Alt kısımda 3 farklı parça var, muhtemelen ilk parça yerinde ama diğer ikisi yoktur sende.
Eğer isterseniz orijinal parçalar için fiyat verebiliriz.
Teşekkür ederim ama fiyatlar eminim çok pahalıdır. Ankara'da Rem Oto'ya sordurdum. 1250 tl fiyat verdiler. Çok gereksiz olduğunu plastik olduğu için uzun ömürlü olmadığını söyleyip, gidip sac yaptırın daha iyi demişler. Bende araştırdım, Ankara'da yine bir yer buldum. Birçok araç için sacdan üretiyorlar. Ama gel gelelim Mazdalara yapmıyorlar. Bursa'da imiş imalathaneleri, bir araç gelsin bakalım inceleyelim, yaparız 500 tane kadar satarız 150 - 200 tl arası talep varsa dediler. Ben 5 kişi buldum benle beraber . Tabi Bursa'dan kimseyi bulamadım oraya yönlendirebileceğim .@DungeoN
Benim araçta da benzer eksiklerim vardı, hepsini tamamladık. Bu eksiklerin tamamlanması ya çıkma ya da sıfır orijinal parçalar ile mümkün.
Her çamurlukta davlumbaz ve yan kısmında bir plastik var. Alt kısımda 3 farklı parça var, muhtemelen ilk parça yerinde ama diğer ikisi yoktur sende.
Eğer isterseniz orijinal parçalar için fiyat verebiliriz.
Davlumbaza Focus'unki uyuyor sanırım
BL kasalarda Benzin ve Dizel arasında bu karter muhafaza filan değişiyor mu? Yoksa ölçüleri vs aynı mı?