Ozanihat
Katılımcı
Beğenmedim. Markayı suçlamıyorum çünkü bu yağı bizim motorumuza uygunmuş gibi satmıyor.Beğenmediğiniz için mi değiştirdiniz yoksa öyle mi denk geldi?
Beğenmedim. Markayı suçlamıyorum çünkü bu yağı bizim motorumuza uygunmuş gibi satmıyor.Beğenmediğiniz için mi değiştirdiniz yoksa öyle mi denk geldi?
Daha önce opet ve lukoil motor yağlarını kullanmıştım motul bu saydığım markalara göre daha iyi hissetirir diye tercih ettimBeğenmediğiniz için mi değiştirdiniz yoksa öyle mi denk geldi?
Daha önce opet ve lukoil motor yağlarını kullanmıştım motul bu saydığım markalara göre daha iyi hissetirir diye tercih ettim
Benim de bu konudan yana içim rahat değil fakat maalesef son iki bakımı tesadüfen sürpriz bir şekilde yaptığım için yağ seçme imkanım olmadı engine flush yapıp bir süre daha motul ile devam edeceğimHer bakımda farklı yağ kullanmayın. Aynı yağ üzerinden devam edin.
%100 sentetik olması evet bu konuda faydalı olur ama uyumluluk konusunda maalesef. Ben uyumsuz premium marka yerine uyumlu standart marka tercih ederim.Daha önce opet ve lukoil motor yağlarını kullanmıştım motul bu saydığım markalara göre daha iyi hissetirir diye tercih ettim