Kırmızı Ruhum
Yeni makinem
Arkadaşlar kendim motor temizliği yapacam önerileriniz tavsiyeleriniz varmıdır.hangi marka spreyler almalıyım uygulama yapan varmıdır
Önemli bir parça, bozuk olduğunda rölanti sorunları olabiliyor.slm...sorunumla ılgılı konu baslıgını bulamadım.buraya yazdım bende.....bugun subop degısımı ve beraberınde agır bakımın yapıldığını gösteren faturayı ınceledım...faturada ''boğaz temızlıgı'' dıyor...korum baglamıs dıyor...karsısında 70 tl yazıyor...temızlense ne olur temızlenmese ne olur...boğaz temızlıgı ne demekkı
pekı bısey daha soracam...araba çalışırken egzos cok sessız duruyor...ama klımayı açtığımda ara ara egzostan patırtı geliyor.sebebı ne olabılır..bu aşamalarda arabada hıc tıtreme sarsıntı da yok..Önemli bir parça, bozuk olduğunda rölanti sorunları olabiliyor.
bu konuda teknik bilgim fazla yok. Klima açılınca motora yük biniyor, dolayısıyla motor biraz zorlanıyor. Motor sesi değişmesi normal. Ayrıca klima açılınca motorda ℅10-15 civarı bir güç kaybı oluyor.pekı bısey daha soracam...araba çalışırken egzos cok sessız duruyor...ama klımayı açtığımda ara ara egzostan patırtı geliyor.sebebı ne olabılır..bu aşamalarda arabada hıc tıtreme sarsıntı da yok..
Oda toz çok çeker diye düşünüyorum.Su cok zaralıymıs. Temızleme urunlerı de toz topluyor yaglı yaglı. Mazot ıle temızleme duydum, herhangı bır fısfıs kutusunda fışkırtıp mazotu, bez ıle siliyorlar ama nasıl bıseydır bılmıyorum Hiç motor temızledım
toz çeker ama tekrar bezle sildiğin zaman parlar.Oda toz çok çeker diye düşünüyorum.
Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var.Herkese merhaba arkadaşlar çekme belgeli 626 aracımı muayne ye girmeden motordaki yağları temizlemek istiyorum.
önerebileceğiniz ürünleri öğrenmek istiyorum