Ankara Şaşmazda Baran Dizayn & Aksesuar var. Ben alışveriş yapmadım ama oradan koltuk kılıfı alan çok arkadaş oldu ve memnundular. Oraya da bir sorabilirsin.Arkadaşlar 2012 guzuya tavsiye edeceğiniz koltuk kılıfı var mıdır? Ankara da doşemecioğlu diye bir yer buldum ama o da 200 den aşağı yapmıyor.
Maliyet yüksek olur benceNokian al
Şaka bir yana, bazı döşemeciler var araca özel dikim yapıyorlar. Bence en güzeli öyle oluyor...
Maliyet yüksek olur bence
Genel anlamda kılıfı hiç sevmediğimden Mutlu ya katılıyorum.Demirhan abi orijinal koltuklardan memnunsan, hiç uğraşma. Arabanın kendi kılıfını kullanmayacaksın da napacaksın. Ha maksat deri gibi birşeyler yapmak, ya da ne bileyim siyah iç rengi koltuk rengiyle bir miktar açmaksa eyvallah, 200 tl uygun bence o iş için. Hazır koltuk rengi değiştirilirken kapı döşeme kumaşı da aynı renkten yapılsın.
Koltuk kılıfının Mazda sı Fordu mu oluyorBaran dizayn 300 ₺ dedi. Teşekkür ettim sadece
Doşemecioğlunu aradım, adam direk mazdayla ilgim yok yapmıyorum dedi. Hayırdır bir problem mi yaşadın kestirip attın dedim yok abi sürekli arayıp soruyorlar niye yapmıyosun nereden yaptırırım diyio bunaltıyorlar dedi ankarada guzu sahibi adamı bunaltacak kadar çokmuş demekki sevindim buna
Allah aşkına uğraşma git BİM den 25 tl ye al geçir koltuğa, madem o güzelim kumaşı kapatacaksın BİM yeterKalıbı yok bende dedi. Araca özel dikiyorlar.