Keşif harika diyorumespiriyi anlamadım abi?
Keşif harika diyorumespiriyi anlamadım abi?
corsa c sı olan arkadaşımın aracıda aynen böyle idi sadece düğme aldı.Bunun sigortası da yoktur, sigorta takıldıktan sonra (ve röle gerekiyorsa) koltuk sökülüp altındaki boş konektörlere bakılabilir. Multimetre ile voltaj geliyor mu kontrol edilebilir. O çakmaklık yanına gelen 3 kablonun 1 i topraklama o kesin, diğer 2 sinden 1 tanesi düşük voltaj, öteki yüksek voltaj kablosu, düşük ısıtma ve yüksek ısıtma amaçlı.
Yazın tabanı yalıtım yapmak için sökeceğim, o sırada @ediz07 hocayla bakarız rahat rahat.
Ben isiticilarin bile hazir oldugunu tahmin ediyorum sadece kontrol paneli alinip takilacak.Kadir koltukları yalıtım için söküp koltuk ısıtma minderi kumaş altına alma planım var. Haziran sonu, Temmuz başı gibi baya bir vaktim olacak kısmetse. O ara bakarım detaylıca. Elektronik müh. bölümündeki Ediz hocadan da destek alırım.
Açıkçası ben de halihazırdaki minderimi bu tesisata bağlayıp orjinal düğmeleri kullanmak isterim.
@kadir naptın varmıymış koltuklarda ped? Konuyu ateşledin gerisi yok
@kadir naptın varmıymış koltuklarda ped? Konuyu ateşledin gerisi yok
Araştırmaları devam ediyor tesisat hazır ama koltuk içinde ped yoktur bence.
Bence de yoktur, full donanımla farklı koltuklardır. Ama benim aldığım minderi kumaş kılıfını içine gizleyip bu tesisatı kullanabilirsek güzel olur.
Bir ara ben de çok bakmistim. Bunlari orjinal düğmelere bağlasak çalışmaz mı?
adet/grup, karbon fiber ısıtma pedleri, araba koltuğu ısıtıcı pedleri Isıtma yastığı herhangi araç için geçerlidir 12 V
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
4 adet Ücretsiz kargo 18 ay garanti karbon fiber alaşımlı tel koltuk ısıtma pedi ile işe gitmek herhangi 12 V anahtarı otomobil yastık
En ucuz promosyon @ 2/çift koltuklar yüklemek, Yuvarlak anahtarı koltuk ısıtma yastığı kapak alaşım tel koltuk ısıtmalı kiti, ısıtma karbon fiber
Koltuk altında ped yok beyler kesin bilgi diyebilirim zamanında touring aracına komple servisten tertibatın tamamını pedler dahil satın alıp taktıran arkadaş vardı...
Bu arada Mutlu rvm yi de yapıp birde sanruf açarsa araç impresive e dönüşecek hatta impressive plus paket
Onu ben düşündüm Mutlu heeşey dahil tavan sacı döşemesi giderleri buton vs 8 bin tl ye veriyordu adamDüzgün bir ayna ayarıyla şu ana kadar ne kör nokta, ne sıkıntı şeytan kulağına kurşun hiç yaşamadım. Ama sunroof için aynısını söyleyemeyeceğim.
Aracın motoru turbolu olaydı ve şanzıman 6 ileri olaydı ne uğraşırdım valla. Kazalı sunrooflu cam tavanlı aracın tavanını benim araca bile kaynatırdım o derece.
Onu ben düşündüm Mutlu heeşey dahil tavan sacı döşemesi giderleri buton vs 8 bin tl ye veriyordu adam
Alan alsın ben almam hacı abi 8 bin de vermem bi siyah tavan filmi çekersem çekerim....Böyle gayet yeterli ve mutluyuzO para eklenir astra k excellence alınır. Seat Leon FR alınır.
Sen yine fanta mı içtin yoksaArkadaslar bnm bazi takintilarim var. Mesela asansore bindim kloronometre acarim 7 inci katta kac saniyede cikiyor ogrenirim.
Bl kasalarda koltuk isitmayi 5 inci kademeye aldiginizda tam tamina 29,25 saniyede yaniyor cayir cayir koltuk. Size bole bi bilgi onemli bilgi vermek istedim Bana onemli de kimine gore fuzulli olabilir
Ekli dosyayı görüntüle 26064