- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Güzel çalışmalar
Abi yanyana koyunca çok açık belli oluyor. Bende bir sayayım dedim.Öyle çıktı.Maliyeti böyle düşürmüşler... Kaç Mazda sahibi; Emrullah hocamın yaptığı kıyası yapar da bu durumu öğrenebilir?? Globalleşen dünyada insanlık dahil her şey kötüye gidiyor maalesef.
Bilgilendirme için teşekkürler hocam.
Anladığım kadarıyla benlik bir şey değil abi İlk defa buji değiştirecem de bizim guzuya uygun bujiyi bulmakta zorlanmam heralde değil mi abi polen filtresi gibi doğrudan araca has bir şey değildir sonuçtaBujinin ateşleme sıralaması oluyor hocam.
Açıkçası bizim motorda nasıldır bilmiyorum. O bölümü görmek nasip olmadı. İnşallah da olmaz...
Bosch orijinal kadar iyidir KadirBosch marka kullanan varmi ?
n11 55tl ye var sanirim orjinali 100tl falan 20bin ara ile degisiyor onun yerine bosch alip 10bin km ile degistirmek daha mantikli ve ekomonik ~ olmazmi?
Orjinal filtrenin 20 bin km ara ile degisimi cok fazla bi oncekini 20 binde degistirmistim simdi 40bin olmak uzere bu arada devamli ara ara sokup temizlik yapiyorum.
Kesinlikle çok fazla 10bin km. bile fazla geliyor bana bazen.
Bu arada zaman geçtikçe karbonlu filtrelere sahip oluyoruz resmen. Bu kullanılmışı satsak karbonlu diye kaktırırız.
Senden korkulur
Poleni bidaha orjinal almicam.
evde komsu icin bosch filtre seti aldim hava filtresini hic begenmedim ama poleni orjinalle ayni.
Poleni bosch alicam bi dahaki sefere hemde 10 bin ara ile degistiririm.
Ben havasini hic begenmedim al benisi yokBen direk bosch filtre seti alıyorum. yağ, hava, polen 3 ü 1 arada.
Kolay gelsin.Cuma günü siparişini verdiğim Bosch polen filtresi az önce elime geçti. Bugün takmayı düşünüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 16185 Ekli dosyayı görüntüle 16186