Pasta+hare ve cila klasik işlem yapıldıYapılan işlem nedir?
Vernikte sıkıntı yoktu demek elinize sağlık.Pasta+hare ve cila klasik işlem yapıldı
C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim. Aslında zımparalık işlem vardı üst kısımlarda 2-3 tur pasta ile hallettik.Vernikte sıkıntı yoktu demek elinize sağlık.
Öncelikle tekrar hoş geldin canım kardeşim... Ellerine sağlık olsun.Arkadaşlar herkese merhaba uzun süreden sonra tekrar döndüm aranıza bu vesileyle aracıma birkaç hafta önce yaptığım far temizliğini de ekleyeyim dedim. Fotoğraflar öEkli dosyayı görüntüle 64871ncesi ve sonrası. Kullandığım ürün 3M Headlight Restoration Kit. Sırasıyla 500, 800 zımpara ve 3000 trizact ile farın üstünden geçtim matkap yordamıyla. Sonra 3M Plastic Restorer ve 3M Plastic Polisher. Son olarak da yine 3M clear coat yani Vernikle kapladım farı.
Ellerine sağlıkArkadaşlar herkese merhaba uzun süreden sonra tekrar döndüm aranıza bu vesileyle aracıma birkaç hafta önce yaptığım far temizliğini de ekleyeyim dedim. Fotoğraflar öncesi ve sonrası. Kullandığım ürün 3M Headlight Restoration Kit. Sırasıyla 500, 800 zımpara ve 3000 trizact ile farın üstünden geçtim matkap yordamıyla. Sonra 3M Plastic Restorer ve 3M Plastic Polisher. Son olarak da yine 3M clear coat yani Vernikle kapladım farı.
Öncesi
Ekli dosyayı görüntüle 64877
Sonrası
Ekli dosyayı görüntüle 64878
Zımpara ama fazla ısıtmadan , alkol kullanmadan malzeme geldi kaç yaşına fazla dirençi yok bi ayağı çukurdaMerhabalar far temizliğinde kimyasal metod mu yoksa zımparalı, fiziksel metod mu daha işlevsel olur deneyen var mıydı