emrullahberat46
emrullahcam@gmail.com
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Teşekkür ederim. Aracım touring donanım seviyesinde.Yeni göreviniz hayırlı olsun hocam, sizin aracınız İmpressive mi Touring mi ?
Son düzenleme:
Teşekkür ederim. Aracım touring donanım seviyesinde.Yeni göreviniz hayırlı olsun hocam, sizin aracınız İmpressive mi Touring mi ?
Onu aradım ama bulamadım.Egıtım -ogretım yılının % 30 kar tatılı, %20 sı sokağa çıkma yasağıyla gececegı ıcın,aracınıza güzel kapalı bır park yerı bulmalnızı önerırım
Derken, bir kış daha geliyor sizin oralara hocam... Bilgilendirme için teşekkürler.Evet çok soğuk ve karlı bir kış geçirdikten sonra şimdi tecrübelerimi yazayım.
Kış boyunca çok aracımın çalışmasında gidişinde v.s herhangi bir problem olmadı.Aracım için almış olduğum buz çözücü,buğu önleyici,yagmur kaydırıcı setten sadece buz çözücü olanı her sabah camlar buz tuttuğu için kullandım.Ve mutlaka olması gereken bir ürün.Kışlık antifrizli cam suyunu kış boyunca kullandım ve cam suyum hiç donmadı.Ve tabiki kışlık lastik kullandım ve çok şükür herhangi bir sorun yaşamadan kışı geçirdik.
Artık bir kışı burada geçirdiğimiz için daha tecrübeli olduk abi.Derken, bir kış daha geliyor sizin oralara hocam... Bilgilendirme için teşekkürler.
abi arabanın kutusunda kırmızı antıfırız var kapta...sımdı ben onu yenısı ıle mı degıstırmek zorundayım...kış gelmedenİhtiyacım olsaydı ben alır, değişim yapardım.