Hayırlı olsun, fiyatlandırma normal, Mazda Bayileri genelde müsaade ediyor aracı görmenize ama bazen bir kişi ya da olaya kızarak kurunun yanında yaşı da yakıyorlar, siz de öyle olmuşsunuz galiba
Rutin bakımın haricinde (motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi) bundan önceki bakımlarda neler yaptığınıza bağlı olarak değişimi gereken parçalar olabilir, bu ilgili ustanın kontrolüyle belli olacaktır. Balatalar ve polen filtresi yenilenebilir, ekstradan başka bir şeye ihtiyaç olmaz 50 bin bakımında, unutmadan bir de yakıt filtresini ben olsam değişirim. Yetkili servis yapabiliyorsa eğer DPF temizliğini de yaparsa on numara olur, malum kış için gerekli antifriz kontrolünü söylemeye gerek yoktur sanırsam.
Rutin bakım fiyatı maximum 280-320 tl arası olur diye düşünüyorum, ekstralar olursa buna bağlı olarak fiyat yükselecektir elbet
Yok muymuş, bu işte bir yanlışlık var galiba, hangisinde varmış peki ?2012 dizellerde DPF yokmuş servis müdürüne sordum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
DPF nin ışıklı işareti var ve kontağı açık pozisyonuna getirdiğinizde yanıp diğer ışıklarla birlikte tekrar sönüyor diye biliyorum.
Hemde kitapçığında da açıklamaları var.
Bende 2011 dizel var. 2011 kasada var kesin öyleyseArkadaşlar sizinde hatırlatmanız üzerine 50.000 km bakımda hususiyetle dedim DPF ye bakılsın diye servis müdürü Fahrettin bey bi alt kasa dizellerde olduğunu 2012 lerde olmadığını söyledi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi