Yağ baskı balataya sızarsa kötü olur,kendinden çok emin ve defalarca sakın başka yerde yağlatma dedi bana.Ona güvenerek bu şekilde biniyorum
İyi de; baskı balata ile debriyaj arasında uçurum yok mu? Nereden sızacak ki??
Yağ baskı balataya sızarsa kötü olur,kendinden çok emin ve defalarca sakın başka yerde yağlatma dedi bana.Ona güvenerek bu şekilde biniyorum
Belki başka bir yer demiştir,bende pek anlamadığım için bilemiyorum şimdi.İyi de; baskı balata ile debriyaj arasında uçurum yok mu? Nereden sızacak ki??
Aksamı Arap işi değil de insan işi yağlarsak sıkıntı yok o zaman, teşekkürlerYağ baskı balataya sızarsa kötü olur,kendinden çok emin ve defalarca sakın başka yerde yağlatma dedi bana.Ona güvenerek bu şekilde biniyorum
İnsan işi değilde arap işi yağlasan daha iyi olurAksamı Arap işi değil de insan işi yağlarsak sıkıntı yok o zaman, teşekkürler
Katkılı olan, yani motor yağı gibi yağ sürersen tabi ki tozlanır, ince makine yağı kullanmak lâzım.yağlamanın bir sıkıntısı yok diye düşünüyorum bir süre sesi kesiyor ... tabi yağ zamanla toz biriktirip daha kötü olurmu orasını bilemem ama ben yağlattım
Merhaba arkadaşlar, 2, 3 haftadır sadece haftada 1 yada 2 kez hafif yokuş veya kalkışlarda sürtme sesi gibi bişey duymaya başladım sanırım benime mazda bl dizelkerdeki kronik baskı balata sorunu gözüküyor . Öncelikle sormak istediğim bu sorun ne kadar artarsa gideyim. En azından 1 ay daha giderse iyi okacak okulları bitirip. 2.mazda servis kampanyası varmı bu aralar? Hangi parçalar değişecek. Burada servis olmadığı için servistenmi parçayı getireyim yoksa başka markalar tavsiye eden varmı vede son olarak ne kadar vakit alıyor, ve yaklaşık maliyeti hakkında bilgisi olan varsa cevaplara sevinirim. +Volan mutlaka taşlanacak mı???
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler. Veli beyMerhaba arkadaşlar, 2, 3 haftadır sadece haftada 1 yada 2 kez hafif yokuş veya kalkışlarda sürtme sesi gibi bişey duymaya başladım sanırım benime mazda bl dizelkerdeki kronik baskı balata sorunu gözüküyor . Öncelikle sormak istediğim bu sorun ne kadar artarsa gideyim. En azından 1 ay daha giderse iyi okacak okulları bitirip. 2.mazda servis kampanyası varmı bu aralar? Hangi parçalar değişecek. Burada servis olmadığı için servistenmi parçayı getireyim yoksa başka markalar tavsiye eden varmı vede son olarak ne kadar vakit alıyor, ve yaklaşık maliyeti hakkında bilgisi olan varsa cevaplara sevinirim. +Volan mutlaka taşlanacak mı???
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizel baskı balata ile ilgili bu konuda;
Mazda 3 BL (2009-13) Baskı Balata Arızası
Özellikle de, bu mesaj ve sonrasında güzel bilgiler mevcut;
Mazda 3 BL (2009-13) Baskı Balata Arızası
Kolay gelsin.