sanayiye gittim yaptırmak için sonra gel dedi sanayideki vatandaş. (sözde tanıdık arkadaş). kendim yapabilir miyim? malzeme olarak ne alayım? tekrar gitmek istemiyorum.
Van da yaşıyorum. eser miktarda nem var. aracı her yıkadığımda su alıyor sonra giderek azalıyor. normalde becerikliyimdir ama bakalım ne olacak.Stoplar su aldı stop !! Kendim yapabilir miyim? stop !!
Geçmiş, olsun ama üzülme, bu kasaların kronik problemi gibi bir şey bu... Öncelikle şu sormak istiyorum bulunduğun bölge nemli bir bölge mi? Nemli bölgelerde daha sık görülen bir sorun çünki...
Elinden iş geliyorsa yapabilirsin ama dikkatli olman gerekiyor.
Bagajın döşemelerini söküp stoplara ulaşman gerekiyor ve elin rahat çalışabileceği bir yer değil gibi geldi bana...
Söktükten sonra ya plastik ile ya da slikon ile yalıtım yapabilirsin hangisi işine gelirse veya daha başka bir yöntemde bulabilirsin, önemli olan burada stopları sökmek...
Kolay gelsin.
kaportacıdaa aynen bunu soyledı bana..araba arkadan kazamı yapmış dedı...iyıce canım sıkıldı,gun boyunca moralım sıfırdı yaaa....ya yemınle cok canım sıkıldı ıkı gundur...arabayı satmayı bıle düşünüyorum.ıyıce canım sıkıldı cunku..arkadan kazalı sanırım.kaportacı oyle dedı :-[Nilsu geçmiş olsun, sana söylediğim gibi stop bölgelerini kontrol etmek lazımdı ve oradan olduğunu söylüyorsun, ama kesin sonucu alman için yeniden denemek lazım tabi, acaba teşhis doğru mudur o zaman belli olacaktır, o iki parçanın birbirinden ayrık olması aklıma şu soruyu getirdi, arka taraftan bur kazası var mı aracın?
benım sorun farklı bıraz..bende bagajdaki yedek teker suyun ıcınde yuzuyor.sitepme mi neyse adı...resımde kı ıkı beyaz kaportanın arasından bagajın ıcıne su doluyor...Ya bu kadar telaş etmeye ne gerek var ne kazalısıymış bütün m3 lerin kronik sorunu sen ona su aldımı diyorsun benim arka sağ stop akvaryum gibi oldu içine iki tane japon balığı atmayı planlıyorum
velı abı adam ıcten sılıkonu sıktı gectı...ayrıca sorun cozuldumu o bıle muallak...zaten adam parada almadı :-\Arabayı tek parça halinde üretecek teknoloji henüz olmadığı için orası ek yeri... Muhtemelen de orası herhangi bir sebepten dolayı ayrıldıysa içeri su girer...
Para ile çözüme kavuşacak şeylere canını sıkma hocam...