İlk kasa dışındaki tüm m3 lerde Tr ye gelenlerde 6 lı cd değiştirici yok
Mazda Tr utansın abi full diye araba alıyosun yok oğlu yok ordan burdan kırpmışlar yurt dışındakilerde var ne tuhafVideoda var ama yabancı ülkede çekilmiş video, senin dediğin gibiyse eğer Enes; bu konuda da ayıp etmişler derim...
6'lı CD değiştirici büyük kolaylık çünkü.
Mazda Tr utansın abi full diye araba alıyosun yok oğlu yok ordan burdan kırpmışlar yurt dışındakilerde var ne tuhaf
6 lı cd calar da 2009 touring lerde mp3 desteğide var Veli abim bilir6'lı cd çalar sadece track alıyordu , şuan benim aracımda da tek cd girişi var ama mp3 olduğu için avantaj bence. Ama üzerindeki tuşlar sanki 6'lı cd çalarmış gibi yanıtlıyor insanı .
6'lı cd çalar sadece track alıyordu , şuan benim aracımda da tek cd girişi var ama mp3 olduğu için avantaj bence. Ama üzerindeki tuşlar sanki 6'lı cd çalarmış gibi yanıtlıyor insanı .
Veli abi bir düzeltme yapalım MP3 desteği makyajlı sadece 2009 yani senin ve benim sattığım guzularda var 2007-08 lerde yokİlk kasa Mazda 3'lerde okuma durumu track olduğu için çok işlevsel değildi, 2007'de yapılan makyajdan sonra 6'lı cd changer mp3 okuyor...
Bu durumun, yeni kasalarda yani BL kasaya geçişte de devam etmesi iyi olurdu. Anlaşılıyor ki; olmamış...
Perdelik aynalarında aydınlatma desteği,krom kapı kolları,aux girişi gibi farklarda var yani ilk kasanın en son hali 2009 modeller onunda en en full versiyonu sport touring dynamic geçen yalnızca otomatik vites seçeneği olan far yağmur park sensörü optitron elektronik göstergesi arja stoplar led olan model Tr de sayılıdır [member=284]resul korkmaz[/member] a aldığımız örnek gösterilebilir ha birde 17" çelik jant farkıda var...Aslında ilk kasa üzerine geniş bir konu açıp sizleri bu farklar makyaj konusunda ve makyajın getirdikleri konusunda aydınlatsam iyi olurBunu bilmiyordum... Makyaj 2007 ikinci yarıda başladığı için vardır diye düşünmüştüm...
Düzeltme için teşekkürler. O0
Bu ileti Tepetaklak gönderildi...