Bu kadar psikopat olmaya gerek yok bence. Ben de titizimdir bu konuda ama arabanın dilinden anlayabiliyorsan yeri geldiğinde zaten o söylüyor bu kadar işsizliğe gerek yok.
Akü taktırdım geçen hafta, aldığım gibi kutup başlarını tamamen sıvı gresle kapladım.
Ne kaçak olur, ne oksitlenme, kesin çözüm.
Kaputu 1-2 ayda 1 ben de bakarım da, eksilme yoksa sıkıntı yoktur. Yağlanacak yerler neresi var? Bilyeler kendisi yağlar zaten, kapılar menteşeler vs var, oraları da sıvı gres sıktım ve gerek yok artık, yıllarca götürür. 6 ayda bir yürüre baktırmaya da gerek yok, bir şey olsa zaten anlaşılır, ya sesle ya çekmeyle. Bayırları gerekirse son gaz çıkarım, eğer motor ısınmışsa bir sıkıntı olmaz, motorun canlanmasını sağlıyor ayrıca bu gazlamalar. Benzin deposunda oluşacak basınç ne kadar ki zararı olsun, benzinini daha çabuk bitiriyor haberi yok. Antifrizi kahverengiye dönüşüyorsa zaten bir motora baktırsın, gereksiz yerlere baktırasıya kadar.
ses psikopatıyımdır, hepsiburadadan pnt bez bant aldım. geçen hafta orta konsolda birbirine temas eden tüm noktaları bez bant ile kaplamıştım. Sesler kesilmiştim. Yarın inşallah direksiyon altındaki trimi sökebilirsem oraya bir çözüm arayacağım. (Üşenmezsem tabi
) Bazı uğraşlar iyidir, ama psikopat derecesinde olmamak gerekli.
Ekleme: Akünün durumunu ise arabadan anlayan anlar, abs ışığı daha geç söner, başlangıçta zorlanır araç vs. vs.
Toyotaclubtr iyi bir forum gerçekten, arabadan anlayan bir sürü kişi var, o forum sayesinde ben de bugünkü bilgime kavuştum. (araştırma ilgimin de sayesinde) Orada çözüme kavuşmayan sorun çok azdır
Ama yükselen fiyatlar ve Toyotadaki trim sesleri, kullanıcılarını illallah dedirtmek üzere.