Kış aylarında sorun çıkarmayıp ama yaz aylarında havaların ısınmasıyla daha çok ısınıp kesiklik yapmaya başlayan depo için benzin pompasını değiştirdim bu gün. Genelde arıza yapan birşey değildir kendileri deponun içinde olduğu için depodaki benzin ile soğur depoda benim gibi benzin bırakmazsanız yıllar içinde ısındıkça kesik çalışmaya en sonunda sizi yolda bırakmaya kadar gider. O yüzden deponuzda çeyrek depo benzin mutlaka olmalı yada benim gibi umursamıyorsanız aman yanarya yansın yaa diyorsanız. Yapılan işlemler için fotolara bakabilirsiniz
Kullanılan malzeme HKT marka olup orjinalden sonra piyasada bulunabilecek en kaliteli japon malı ürün
aracın arka koltuğunun ve aracın yakıt deposunun sökülmesi gerekiyor
Maliyet konusunda bir bilgim yok daha işçilik ve pompa fiyatını öğrenince buradan bildiririm
bu forum da da bahsedilen izmir 3, sanayi sitesindeki mustafa usta yaptı değişimi
ilk 2 fotoğraf yeni olan yakıt pompası
sonraki 2 fotoğraf üzerinden çıkan yakıt pompası
5. fotoğrafta filitreler var üzerinden çıkan ve yeni filitre karbeyaz olması gerekiyor
son 2 fotoğraf ise deponun yeri ve yerdeki sökülmüş depo
Kullanılan malzeme HKT marka olup orjinalden sonra piyasada bulunabilecek en kaliteli japon malı ürün
aracın arka koltuğunun ve aracın yakıt deposunun sökülmesi gerekiyor
Maliyet konusunda bir bilgim yok daha işçilik ve pompa fiyatını öğrenince buradan bildiririm
bu forum da da bahsedilen izmir 3, sanayi sitesindeki mustafa usta yaptı değişimi
ilk 2 fotoğraf yeni olan yakıt pompası
sonraki 2 fotoğraf üzerinden çıkan yakıt pompası
5. fotoğrafta filitreler var üzerinden çıkan ve yeni filitre karbeyaz olması gerekiyor
son 2 fotoğraf ise deponun yeri ve yerdeki sökülmüş depo