emrah1811
Sessiz
- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Gittigidiyorda 55 tl ye sadece ampulu var bende geri kalan teçhizat var. Acaba bu paraya iyi mi yoksa ucuz mu?
Eyvallah yine çok yardımcı oldunuz.Bu konuda iyi bir ustam vardi o tası tarağı topladi anyalyaya yerleşti.Onun işçiliğinde bir usta bulursam taktiririm.Ankarada bu işi yapan usta tavsiye edecek olursanizda sevinirim
Yurtdışından temin etseniz çok uyguna geliyor, burada tanesine 45 tl istenen ampul oradan max 20 tl ye geliyor, buradan alacağınız ampulün teki 40 civarı olur diye düşünüyorum.Takribi sadece 2 ampulün fiyati ne kadar olmali h7 4300k icin soruyorum. Ben eski balastlardan hic sıkıntı yaşamadim 2 yıldir diger arabamda.
Takılır mı ki dediğin şey gümrük içinse 75 $ dan az olduğu için sorun olmaz, kastettiğin araba ise tabii ki takılır, ama sipariş geçmeden önce doğru ürünü aldığınız konusunda satıcıyla mutlaka iletişime geçip konusun.http://www.ebay.com/itm/55W-Xentec-...m4aea2742a2:m:mwfZn0cnkvUhZtaoVlbStOA&vxp=mtr
Yurtdışından alsak takılır mı ki?
Güle güle kullan niyazi , umarım yardımcı olmuştur ufuk ,uğradım yanına sen ayrılmışsın görüşemedikBugün serkan sağolsun tanıdığı bir elektrikçi önerdi orada montajını yaptırdım 4300k xenon'un.montaj 25 tl tuttu,far camlarını da temizlettim on numara oldu.Akşam test edeceğim xenon'ları bakalım nasıllar.H11 tipi ampul bile alsanız ampuller yuvalara tam oturmuyor malesef.contalar ile ilgili sıkıntı olabiliyor.ampul üzerindeki plastik kısım uygun hale getirilip bağlandığında herhangi bir sıkıntı yok.Görünüş gayet şık oldu bakalım görüş nasıl olacak.
Sağolun dostlar.Far yıkama motoru içinde kalacaktım ama o ara bi mercedes geldi ufuk daha fazla kazansın diye daha sonra gelirim dedim artık.Bi ara boş olduğumda uğrarım artık yanınaGüle güle kullan niyazi , umarım yardımcı olmuştur ufuk ,uğradım yanına sen ayrılmışsın görüşemedik
zenfone 2
Gördüm, mavi c serisi vardı gittiğimde ufuk iyi bir arkadaşımızdır ,sadece çayını içmeye uğradığım zaman , iş yaptırmak için uğradığım zamandan fazladırSağolun dostlar.Far yıkama motoru içinde kalacaktım ama o ara bi mercedes geldi ufuk daha fazla kazansın diye daha sonra gelirim dedim artık.Bi ara boş olduğumda uğrarım artık yanına
Bir ara denk getirirsek haberleşip gideriz beraber , şu far yıkama motorunu halletirebilirsek güzel olurÇok iyi insan valla sağolsun yardımcı oldu baya.Müsait olursan beraber gideriz bir gün.Bir müddet bu xenonları kullanıp daha sonradan bi xenon mercek modifiyesi yapmayı düşünüyorum.otomatik yükseklik ayarı da yaptırabilirsem orjinal xenona geçiş yapcam hayırlısıyla