Ucuzmuş, yurtdışından sipariş et yedekte kalsınSağolasın Veli abi, arada far yıkamayı çalıştır. Bir de 1 sene götürse kafi.
25 tl bu 4300k forza ampuller tanesi. Ucuz da geldi bana.
Ucuzmuş, yurtdışından sipariş et yedekte kalsınSağolasın Veli abi, arada far yıkamayı çalıştır. Bir de 1 sene götürse kafi.
25 tl bu 4300k forza ampuller tanesi. Ucuz da geldi bana.
Yurt dışı aklıma gelmemişti bak... Teşekkürler Bülent... 6000k çifti 6 dölâr... tek fiyatına çift ampul ama aklıma takılan soru şu;Ucuzmuş, yurtdışından sipariş et yedekte kalsın
6000k düşüğü illaki vardır abi hiç değilse 5000k bul 4300 yoksa..55w yanlış hatırlamıyorsam vardıYurt dışı aklıma gelmemişti bak... Teşekkürler Bülent... 6000k çifti 6 dölâr...tek fiyatına çift ampul ama aklıma takılan soru şu;
6 bin olanı sorun oluşturur mu, daha düşük kelvin yok gibi, birde 35 Watt diyor, olması gereken uygun değerler nedir?
Watt olarak hep 35 var 6bin düşüğü var ama alış veriş seçeneğinde yok, mesajla bildirmem gerekiyor galiba, işi şansa bırakmak istemiyorum...6000k düşüğü illaki vardır abi hiç değilse 5000k bul 4300 yoksa..55w yanlış hatırlamıyorsam vardı
İki yıldır aynı aydınlatmayı kullanan için en fazla 1 ay beklemek sorun olmasa gerek hocam...yurtdışını beklemeye değmez bence. yılda 1 değiştirilse 50 tl eder ki bu aydınlatma için az bile.
Bazen teki erkenden gidiyor bu durumda kullanmak için yurtdışından ucuza alınıp yedekte tutmakta fayda var diye söyledim..yurtdışını beklemeye değmez bence. yılda 1 değiştirilse 50 tl eder ki bu aydınlatma için az bile.
Seçenekleri araştır abi, satıcıyla iletişim kur , bu önemli, özellikle ampul tipi konusundaWatt olarak hep 35 var 6bin düşüğü var ama alış veriş seçeneğinde yok, mesajla bildirmem gerekiyor galiba, işi şansa bırakmak istemiyorum...
Seçenekleri araştır abi, satıcıyla iletişim kur , bu önemli, özellikle ampul tipi konusunda
Kısalar hiç kapanmıyor ki, xenonlar da uzunlarda yok, selektör de uzunla yapıldığına göre sorun yok dostumPeki kısalar açıkken selektör yaptığımızda sıkıntı yok. Ama kısalar kapalıyken selektör yaptığımızdan kısalar da beraberinde açılıp sönüyor. Bu da xenon ampulumuzun ömrünü kısaltır. Bunun için ne yapılabilir
Kısalar hiç kapanmıyor ki, xenonlar da uzunlarda yok, selektör de uzunla yapıldığına göre sorun yok dostum
Kısalar kapalıyken yani farlar kapalıyken selektör yapınca kısaların da yandığına emin misinBen kapatıyorum abi led parklar var onları açıyorum sadece. Selektör uzunlar ile birlikte kısaları da yakıyor.
Kısalar kapalıyken yani farlar kapalıyken selektör yapınca kısaların da yandığına emin misin
Orjinal olmayan xenonların ömrünü kısaltır diye biliyorumO zaman bir soru da benden. Far sensörü xenon ampulün ya da balastların ömrünü kısaltır mı ? ya da zarar verir mi ?
O zaman bir soru da benden. Far sensörü xenon ampulün ya da balastların ömrünü kısaltır mı ? ya da zarar verir mi ?
Yanıyor diye gördüm nette hep, Deneyim bakayım yarın.
Peki kısalar açıkken selektör yaptığımızda sıkıntı yok. Ama kısalar kapalıyken selektör yaptığımızdan kısalar da beraberinde açılıp sönüyor. Bu da xenon ampulumuzun ömrünü kısaltır. Bunun için ne yapılabilir
O zaman bir soru da benden. Far sensörü xenon ampulün ya da balastların ömrünü kısaltır mı ? ya da zarar verir mi ?