Erzincan merkeze gelinde görün. Yoldaki çukurlardanmı, kanalizasyon kapaklarındanmı, neyden kaçacağınızı şaşırıyor her düşüşte günahkar oluyorsunuz
Burasi baskent degil ki zaten. Sadece resmi evraklarda yaziyor bu bilgi. Bizim icin baskent Istanbul. Sevgili Gökcek yol gormek istiyorsa azacik Istanbulu bir dolassin..Logar kapaklarinin asfaltin 15-20 cm altinda oldugu koca cukurlarin bulundugu tek il Ankara..cukurlardan kacarken insanlar kaza yapiyorlar. Kacamadigim cukur oldugu zaman Baskanda benim agzimdan cikanlardan kacamıyor maalesef..memleketim Kocaeliyi mumla ariyorum..Aynı durumu bende Ankaraya gidince yaşıyorum. Başkent diyorum nasıl böyle berbat yollara sahip olabilir? Nerdeyse Sulakyurt' u arıyorum
Aynen dostum. Özellikle logar kapaklarından kaçacam derken birgün kaza yapacam.Burasi baskent degil ki zaten. Sadece resmi evraklarda yaziyor bu bilgi. Bizim icin baskent Istanbul. Sevgili Gökcek yol gormek istiyorsa azacik Istanbulu bir dolassin..Logar kapaklarinin asfaltin 15-20 cm altinda oldugu koca cukurlarin bulundugu tek il Ankara..cukurlardan kacarken insanlar kaza yapiyorlar. Kacamadigim cukur oldugu zaman Baskanda benim agzimdan cikanlardan kacamıyor maalesef..memleketim Kocaeliyi mumla ariyorum..
Tercih edip konfor konusunda memnun kaldığınız marka çok şaşırttı beni, çünkü Pirelli son derece sert hamurlu bir lastiktir.Aracımı ilk aldığımda ben de aynı dertten muzdariptim. Sonra baktım ki genellikle japon otolar bu durumda yani karakteristik. Bende lastikleri daha yumuşak lastiklerle değiştirdim. Konfor çok farketti. Eskiler Conti - Bridgestone, şuankiler pirelli. Aslında Nokian alacaktım bulamayınca pirelliye yöneldim. Eski lasriklere göre çok daha konforlu fakat virajlarda hızı biraz düşmek gerekiyor. Birazdan kastım 80 le girdiğim yere 70-75 le girmem gerekebiliyor.
Fabrika çıkışı gazlı olmuyor diye biliyorum.Gazlı veya yağlı olduğunu nasıl anlatım. 2006 1.6 dynamic mazda 3. Bende tas var zaten isime gelir. Hatta iki hafta önce düşürdüm bile
Telefondan takiliyorum.
Valla hocam bu üç markayı da denemiş birisi olarak en konforlusu pirelli diyebilirim. Bu konuda açık ara önde. Fakat benim aracım mitsubishi colt bunu da belirtmiş olayım da kimseyi yanıltmayayım. 1020 kg.Tercih edip konfor konusunda memnun kaldığınız marka çok şaşırttı beni, çünkü Pirelli son derece sert hamurlu bir lastiktir.
Colt olduğunu biliyorum ama yine de şaşırdım valla, memnunsanız ne mutlu ama son tercihlerim arasındadır kendileri.Valla hocam bu üç markayı da denemiş birisi olarak en konforlusu pirelli diyebilirim. Bu konuda açık ara önde. Fakat benim aracım mitsubishi colt bunu da belirtmiş olayım da kimseyi yanıltmayayım. 1020 kg.
7 derecenin altında lastikler sertlesir yani beni artık degistir kışlıkları tak der. Kişlıklar ise ben çok bunaldım benide ilkbahar başında değiştir deryaz lastıklerı ne zaman degıstırılır acaba?
ya öyle diil... :-\ ben arabayı aldığımda 75 bındeydı...uzerınde yazlıklar vardı..şuan araba 110 bın oldu..daha kac km bınıpte degıstırecem ....yanı yenı lastık alıcam >7 derecenin altında lastikler sertlesir yani beni artık degistir kışlıkları tak der. Kişlıklar ise ben çok bunaldım benide ilkbahar başında değiştir der
O zaman şöyle soylim km'den ziyade ne kadar aşındığına bakmak lazim. Her ne kadar lastigin km ve bekleme ömrü olsada nasıl ve hangi şartlarda kullanıldıgida önemlidir..75bine kadar yine ayni lastik varsa üstünde ve halen siz kullaniyorsaniz bir lastikçiye yada servise gosterin derim..Gerçi bakarak anlasilir ama ben anlayamam dersiniz diye bu tavsiyede bulundumya öyle diil... :- ben arabayı aldığımda 75 bındeydı...uzerınde yazlıklar vardı..şuan araba 110 bın oldu..daha kac km bınıpte degıstırecem ....yanı yenı lastık alıcam >
Tekerlek dişleri aşındı tekerlek duzlesmeye basladi ise değişme zamanı gelmiştir bence.ya öyle diil... :- ben arabayı aldığımda 75 bındeydı...uzerınde yazlıklar vardı..şuan araba 110 bın oldu..daha kac km bınıpte degıstırecem ....yanı yenı lastık alıcam >
cumleyı tam hatırlamıyorum ama ustanın bırısı lastıklerın yanlarını, yol yemıs dedı...o ne demek acaba..evet evet rot balans elemanı demıstı sanırımO zaman şöyle soylim km'den ziyade ne kadar aşındığına bakmak lazim. Her ne kadar lastigin km ve bekleme ömrü olsada nasıl ve hangi şartlarda kullanıldıgida önemlidir..75bine kadar yine ayni lastik varsa üstünde ve halen siz kullaniyorsaniz bir lastikçiye yada servise gosterin derim..Gerçi bakarak anlasilir ama ben anlayamam dersiniz diye bu tavsiyede bulundum
cumleyı tam hatırlamıyorum ama ustanın bırısı lastıklerın yanlarını, yol yemıs dedı...o ne demek acaba..evet evet rot balans elemanı demıstı sanırım
benden cok yasicaksınız,agzımdan aldınız cumlemıTekerlek dişleri aşındı tekerlek duzlesmeye basladi ise değişme zamanı gelmiştir bence.
Discovery cihazımdan gönderildi
tesekur ederımyarın detaylı bır ınceleme yaparım bu bılgılerın uzerıne..saygılar ;DLastiğin içindeki doğru hava basıncı, hem aracın performansına, hem de lastiğin düzenli bir şekilde aşınmasına katkı sağlar. Araç seyir halindeyken lastiğin tabanının yere tam olarak temas etmesi gerekir. Eğer lastik basıncınız fazlaysa, bu orta kısımda düzensiz aşınmaya yol açar, tersi bir durumda yani eksik hava basıncı ise hem yuvarlanma direncini artırır (ekstra bilgi bu nedenle araç fazla yakıt tüketir) hem de lastiğin yanlardan düzensiz aşınmasına neden olur. Zaten lastik yanlardan hasar almışsa ve aşınmışsa buna yamada yapılmaz, kullanılması da tavsiye edilmez. Böyle bir durum varsa zaten lastiklerinizi değiştirin derim.
tesekur ederımyarın detaylı bır ınceleme yaparım bu bılgılerın uzerıne..saygılar ;D