yakup
Aktif
Sunroof umuz yok ama bilgileri kafaya not alıyoruz, sağol abi.
Vah vah reklamcıya gidip aracınıza siyah parlak folyo ile sunroof görünümü verebilirsiniz
Sunroof umuz yok ama bilgileri kafaya not alıyoruz, sağol abi.
DüşünüyorumVah vah reklamcıya gidip aracınıza siyah parlak folyo ile sunroof görünümü verebilirsiniz
Vah vah reklamcıya gidip aracınıza siyah parlak folyo ile sunroof görünümü verebilirsiniz
Arkadaşlar sunroof çatlakti,kaskodan değiştirecem. 1 ay önce Adana subaru yetkili servisi yurtdışından sipariş etti.Bugün aradım gelmiş. Yetkili servis dışında değişim yapan bir yer bulamadim, mecbur orjinalini getirttik. Fiyatı 3600,işçilikle tahmini 4000 tl,yüzde 15 muafiyet ödemek zorunda kalacam.
Yalnız aklıma takılan şey aracın sabahtan akşama kalması gerektiği,silikon sıkacaklarmış,kuruması gerekiyormus. Orjinal sunroof,nereyi silikonlayacaklar ki,iyi kurumazsa su alır içeri dedi. Var mı bi fikriniz...
Abi bence camın etrafındaki şeriti cama yapıştırmak için silikonluyorlar, ama onun orjinal halinin yapışmış şekilde olması gerekmiyormu...
Görüntü için isteyen de çok var galiba hocamYine kandırmasınlar beni...
Bülent millet sunroof sunroof diye çıldırıyor da ,6 ay mazda 3, 9 aydır da şimdiki aracımda sence kaç kere açmışımdır?
Yok takmıyorum zaten, öyle bir sıkıntım yok Allah a şükür.Yani,o yüzden sen sunroofu kafaya takma , hatta olmaması daha iyi...
Öyle abi de,ben kaskoyu 1180 e yaptırdım,yaklaşık 5000 liralık da ben onları öptüm
Bi de böyle düşün...
Böyle teselli ediyorum kendimi...
Yalnız bu sunroof tam kapanırken çat diye bi ses çıkartıyor,neden acaba...