kadir
Kıdemli Üye
Bu parçalar orjinal mi tam anlayamadım.Merhabalar.
Bugün buradaki tek otomatik şanzıman ustasından bakım fiyatı geldi. Servisten parça fiyatlarını alıp bana bir liste vermeleri 1 haftalarını aldı.
Yapılacak diğer şeylerle beraber fotoğrafta liste. Ne düşünüyorsunuz? Şanzıman yağı olarak Mobil 1 Sentetik ATF alacaktım fakat bu yağın da çok kullanıldığını ve iyi olduğunu okudum. Fiyatı da neredeyse yarıya geliyor. Listedeki bazı şeyleri de internetten sipariş ettim zaten dün burada okuduklarım sizin kullandığınız ürünlerden. Listede yazıyor.
Bunun dışında parçaların 1 günde geleceğini ve aynı gün tüm bakımların biteceğini söylediler. Güven konusunda sıkıntı yaşasam da Muğla'daki serviste fiyat farkı oluşu, üzerine 250 km gibi bir mesafem oluşu (git-gel), ayrıca en ufak tıkırtıda götürebileceğim bir usta ihtiyacımdan ötürü burayı tercih edeceğim gibi duruyor. Fikrinizi almak istedim.
Şimdiden teşekkürler, iyi ki bunları sorabileceğim insanlar var Ekli dosyayı görüntüle 32429
Orijinal yağ filtresi , dexelia sanzıman yağı , orjinalleri ile nerde ise aynı fiyat ~
Sanzıman filtresi orjinal alsanız daha iyi fiyatından emin değilim.
Yağ dolum kapağındaki oringide kontrol etmenizde fayda var.