Fiyat nedir ve ilk gözlemlerin nelerdir? Şanzıman süzgeci (filtresi) de değişti mi?
Güle güle kazasız belasız eskitmek nasip olsun.
Sağolun inşallah. Evet şanzıman filtresi de değişti. Arabanın vites geçişinde zaten bi sıkıntı yoktu, şimdiye kadar hiç değişmediği için değiştirdim, ilk gözlemim zaten çok az hissedilen vites geçişinin daha az hissedildiğini hissettim
ama bariz şunu farkettim sert kalkişlarda 2 ye geçerken her arabada olduğu gibi diğer viteslere göre daha fazla hissediliyordu şimdi onun sert kalkişlarda bile azaldığını gördüm. Servise gelince yedek parça ve ve işçilik konusunda yardımcı oldular özelikle servisin sahibi çok güler yüzlü ve iyi bi insan. Çalışanların çok güler yüzlü olduğunu söyleyemem ama servisin asıl sahipleri insana değer veriyor,fiyata gelince isparta dan geliyorum deyince 490 dediler.
Sonuç olarak 11 yıllık yağ değişti içim rahatladı
Şanzuman yağı mı değiştirdin yoksa motor yağı mı , şanzuman yağı tam boşaltma yaptığında 8 litre alıyor
''BEŞİK'' ten Mezar "TAŞ" ına ...
"BEŞİKTAŞ"
Şanzıman yağını 4 litre koydular. Daha önce ıstanbul daki servisi aradım onlar da 4 litre koyuyoruz demişlerdi ya merser ya evo. Bazı servisler 8 litre bazıları 6 litre bazıları 4 litre diyor. Yanlış hatırlamıyorsam adem usta da 4 litre demişti