- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Barış her şeyin fazlası zarar kardeşim sen bildiğin arabayla sevişiyorsunTeşekkür ederim abicim düzgün anlatabildiysem ne mutlu bana Mühendislik harikası bir araca sahibiz mazda markası olarak Allaha hamd olsun Allah herkese versin .. Bırakın yamuk yumuk bayır aşağı yada bayır yukarı yeri geçen hafta gittiğimiz uludağda sırf yer yamuk diye biraz uzakta düz yer bulunca çektim güneşliğim olmadığı halde gazetelerle arabayı güneşten kamuflaj ettim .. yolda kasis çukur görünce yol değiştirmek asla ve asla sokağa park etmemek etsek bile başına kardeşlerimi koruma memuru olarak dikmek onu asla ve asla çok hor kullanmamak severek tatlı tatlı süzülmek ıslak ve sulu yerden geçmemek onu yıkarken özenle severek kurularken hassas cildine masaj yaparak yıkama sonrası cilasıyla bakım yaparak .. gibi gibi vs vs .. yani bu ve bunun gibi bir sürü hadise var onu bir canlı olarak görüp ona saygı gösterip zoom zoom aşkıyla sevgi ile bağlanmak bunu gerektirir zoom zoom <3
bi kıza bile bu değeri vermedim açık ve net işte bu yüzden kızlarla aram hiç ama hiç yoktur kız arkadaşımda yoktur buda itirafım olsun ;D