- Araç Markası
- 2015 Mitsubishi Lancer
- Araç Renk ve Tip
- İnci Beyaz Sedan
Mesut kopana kadar devam senin minik Colt buna dayanır diyorum benSorma abi olacak
Mesut kopana kadar devam senin minik Colt buna dayanır diyorum benSorma abi olacak
Dayanır abi de yazık olur ondan en kısa sürede yaptırmak şart.Mesut kopana kadar devam senin minik Colt buna dayanır diyorum ben
Orijinal ürün 500 tl civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Tabiki yan sanayi fiyatı. Abimin 2004 otomatik Mazda 3 aracına yan sanayi taktık kullanıyor sorun yok markası ne idiği belirsizKonuyu hortlatayim. Bir süredir foruma pek bakamıyorum yogunluktan, o yüzden selam canlar.
İki gün önce Ford ustasına motorda ki titreme için arkadaşım tavsiyesi üzerine gittik ve usta sağ motor takozu dedi. Adem ustam 165 tl demiş. Bu fiyat orginal urun fiyatı mı yoksa muadil mı? Birde hangi marka tavsiye edersiniz canlar?
Mazda'nın piyasada yan sanayi olarak satılan parçaların marka marka, çeşit çeşit olacağını pek sanmıyorum.Oğuzhan tamam yan sanayi ama muadilleri arasında da fark oluyor. Kaliteli muadil ürün olarak marka tavsiyesi olabilir mi?
Uzun bir süredir foruma bakmadığın için cezalısın, bana yemek ısmarlayacaksınVeli abi yeni guzu mu aldın? Foto?
En kısa sürede vizyon oto ile iletişime geçiyorum
Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var... Fiyatların nasıl uçtuğunu da görmüş olduk.Arkadaşlar merhaba,
2006 model Mazda 3 sahibiyim. Aracımda aşırı derecede titreme olmasından dolayı ustama götürdüm ve sorunun motor sağ kulakçığı olduğunu söyledi. Orijinal parça haricinde takılacak olan muadillerde kısa sürede aynı sorunun tekrarlanacağını iletti. Ankara içi Yetkili serviste parça fiyatı 1350 TL işçilikle birlikte 1500 TL 'ye yapıyorlar. Yan sanayi (250 TL) Daha önceden aynı problemle karşılaşan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşların bilgi paylaşmasını rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var... Fiyatların nasıl uçtuğunu da görmüş olduk.
Özel servis olarak Ankara'da www.remotomotiv.com.tr tavsiye ederim.
Rem otomotiv ile daha önceden görüşmüştüm. Maher marka yedek parça kullanmakta. Düzen tutarmı yada kısa vadede aynı sorunu yaşarmıyım bu yüzden emin olamamaktayım.Mesajının taşındığı bu konuyu incelemekte fayda var... Fiyatların nasıl uçtuğunu da görmüş olduk.
Özel servis olarak Ankara'da www.remotomotiv.com.tr tavsiye ederim.
Bu işin iki yolu var, orijinal parça ve servis, yan sanayi ile özel servis... Tercih sizin.Rem otomotiv ile daha önceden görüşmüştüm. Maher marka yedek parça kullanmakta. Düzen tutarmı yada kısa vadede aynı sorunu yaşarmıyım bu yüzden emin olamamaktayım.
Arkadaşlar merhaba,
2006 model Mazda 3 sahibiyim. Aracımda aşırı derecede titreme olmasından dolayı ustama götürdüm ve sorunun motor sağ kulakçığı olduğunu söyledi. Orijinal parça haricinde takılacak olan muadillerde kısa sürede aynı sorunun tekrarlanacağını iletti. Ankara içi Yetkili serviste parça fiyatı 1350 TL işçilikle birlikte 1500 TL 'ye yapıyorlar. Yan sanayi (250 TL) Daha önceden aynı problemle karşılaşan yada konu hakkında bilgisi olan arkadaşların bilgi paylaşmasını rica ederim. Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler.Güle güle kullanın, hayırlı olsun bakımınız.