grafff
Aktif
Arkadaşlar hoş buldum. İlginiz için teşekkür ederim. Arabayı iki ay önce aldım. Alırken de komputest e soktum. Orda rölantide tekleme olduğunu söylediler. Mebbasayar a gittik sahibi ile. Orda baktırdık enjektörden dedi servis. Ayar yaptılar. Kırıkkaleye Balışeyhe geldim baktım aynı sorun devam ediyor. Bu hafta sonuda yine mebbasayara gittim bu sefer de supap larda sıkıntı var dediler. Madem supaplarda sıkıntı vardı neden baştan demedin de beni 2500-3000 tllik masrafa sokuyorsun. Birde bu kanıyada test yapmadan varıyor. Normalde test sayesinde net bir tanı konabiliyormuş. Ama onuda yapmadı servis. Mebbasayarın notunu kırdım. İnternetten biraz araştırdım ankara mazda diye Halil oto çıktı. Gittim görüştüm. Oda baktı supaplarda olabilir dedi. Teste sokarız ama 150 tl ücreti var dedi. Tamir ettirirsem test ücreti almayacakmış. Onada hak verdim. Bir sürü insan test yaptırıp sonra basıp gidiyorlarmış. Durum kısaca bu. Gazda iken rölantide tekleme yapıyor. Benzinde ise yok denecek kadar az hissediliyor. Sürüş olarak sıkıntı yok. Gayet güzel.
Bu arada Mebbasayar supaplar için en az 2500 tl daha da fazla olabilir, V kayışı için 1000 tl, 90.000 bakımı 500 tl bi masraf çıkardı. Arabayı bırakayım dedim
Haliloto 700 tlden başlar dedi supap için, V kayışı 250 tl, 90.000 bakımı 250 tl dedi.
Bu arada Mebbasayar supaplar için en az 2500 tl daha da fazla olabilir, V kayışı için 1000 tl, 90.000 bakımı 500 tl bi masraf çıkardı. Arabayı bırakayım dedim
Haliloto 700 tlden başlar dedi supap için, V kayışı 250 tl, 90.000 bakımı 250 tl dedi.