Adam doktor oluyor ama çıkıktan anlamıyor ve ameliyat diyor !!
Senin mühendis de böyle değildir inşallah...
Tepetaklak !!
Tepetaklak !!
Zaten ankara da yaptirdim. Bu gidisimde yolda ayar işini soracagim. Bende autogas italia var. İki aracimda da böle bilinmedik marka gaz vardı. Sanssizim biraz. Gazcidan memnun kalmazsam sana dönüş yaparım dostum. Adam mühendis gerçi ama... Tesekkurler.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Umarım değildir yoksa çok güçlerin haline mühendis olduğunu asalet söyledi. Doğru olması lazımAdam doktor oluyor ama çıkıktan anlamıyor ve ameliyat diyor !!
Tepetaklak !!
Hocam lpgden ayar yapilmasi gerek. Su an çok hafif bir titreme var. Perşembe netlesir. Ayardan sonra Herter gidicem. O zaman yerleşir. Fakir karışım çıkmıştı cihazda.Hocam sorununun öncesini bilemiyorum, aküyü çıkarıp araçtaki beyni sıfırladığınızda da bu tekleme devam ediyor mu?
Geçmiş olsun bu kazalardaki sevindiren tek şey cana gelmemesi , guzular göze geliyor sanırım Allah beterinden saklasın hepimizi
Tapatalk
Allah yardımcınız olsun, sıkma canına yoluna girer her şey.Dostlar tesekkur ederim. Allah kimsenin başına vermesin. Motorda birşey yok. Canlar duaniza ihtiyacım var. Eşim hastanede erken doğum riski var. Premature doğabilir. 27 haftalık daha. Bol bol dua edin arkadaslar.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi