Alıntı yapmış olduğun mesajdaki yönergeleri uygulamayı denedin mi?
Kumanda orijinal mi? Değilse oto elektrikçiye gösterin sonradan takılan kumanda merkezinin dörtlü flaşör kablolarını bağlasınHayır denemedim,cesaret edemedim.
Yeterli öneri alamadım arkadaşlar.Öneriniz nedir?
Kumanda ile açma kapamanın sonradan takılmadığına eminseniz takılan sigorta kutusuna odaklanabilirsiniz. Takılırken ya bir şey eksik yapıldı yada takılan sigorta kutusuda sorunlu. Bir elektrikçi bakmadan da bu işin çözülmesi zor. Kumanda tanıtımını yapmayı deneyiniz.Yeterli öneri alamadım arkadaşlar.Öneriniz nedir?
Alla Allah...Değişik bir durum söz konusu...
Not: Yedek anahtarın immosu henüz kopyalanmadı ve ucu çekilmedi.
Bu yedek anahtarın kumandasını araca tanıttım ve çalıştı. Ama bu akşam orijinal kumandası çalışmadı, orijinal aracı çalıştırıyor sıkıntı yok. Bende yeniden orijinal kumandayı tanıttım, bu seferde yedek kumanda devre dışı kaldı.
Yani hangisini tanıtırsam ikincisi devre dışı kalıyor... Başına gelen var mı?
Bu kodlamada 3 mod var. Sadece eldeki anahtarı kodlama, eldeki anahtarı ekleme, tümünü silme. Sen büyük ihtimal 1. seçenektekini yapıyorsun. Bunun için kontak ya da kapı açıp kapama sayısına göre bu 3 moddan birine giriliyor.Değişik bir durum söz konusu...
Not: Yedek anahtarın immosu henüz kopyalanmadı ve ucu çekilmedi.
Bu yedek anahtarın kumandasını araca tanıttım ve çalıştı. Ama bu akşam orijinal kumandası çalışmadı, orijinal aracı çalıştırıyor sıkıntı yok. Bende yeniden orijinal kumandayı tanıttım, bu seferde yedek kumanda devre dışı kaldı.
Yani hangisini tanıtırsam ikincisi devre dışı kalıyor... Başına gelen var mı?
1.)içeri girip kapılar ve bagaj kapalı iken anahtarı kontağa takıp sol ön kapıyı açıyoruz, bu şekilde olmazsa, kapı açıkken anahtarı takın.
2.) sonra 3 defa kontağı on konumuna getirip daha sonra kapalı konuma getiyoruz
3.) sonrasında 3 defa kapıyı aç kapa yapıyoruz ve kiltler kendi kendine açılıp kapanmaya başlıyo
4.) kumandanın açma veya kapama tuşuna iki defa basıyoruz
5.) açma kapama devam ediyor sonra tekrak iki defa aynı tuşa basıyoruz.
6.)(2 adet kumanda var ise aynı işlemi ikinci kumanda için yapıyoruz)
7.)olmaz ise yaklaşık bir dakika sonra en baştan tekrarlıyoruz.
*Murat'ın anlattıklarını uyguladın mı?Değerli Cevaplarınız için Teşekkürler arkadaşlar
Tam anlayamadım resmi ama sanırım bu radyatör önündeki dış ısı sensörü galibaMesaj otomatik birleştirildi:
Slmr.Bu kablo ne işe yarar.Bendeki kumanda ile açma kapamada dörtlü flaşörler sorunu çözülmdi.Garajda okunduğunda ön kapak açık gözüküyor.Bu kablo ile alakası varmı?Ne işe yarar?Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Slmr.Bu kablo ne işe yarar.Bendeki kumanda ile açma kapamada dörtlü flaşörler sorunu çözülmdi.Garajda okunduğunda ön kapak açık gözüküyor.Bu kablo ile alakası varmı?Ne işe yarar?Şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu kablo ön tampona bağlı.