grafff
Aktif
Veli abi Mazda 3 2006 manuel guzu kaç litre şanzıman yağı alıyor, biliyor musun? İnternetten bulamadım. Bir de hangi marka yağ kullanmalıyım.
Konunun başlığındaki eksende ilerlersek iyi olur. Şanzıman yağını şanzıman yağı ile ilgili olan konularda sorabilirsiniz.Veli abi Mazda 3 2006 manuel guzu kaç litre şanzıman yağı alıyor, biliyor musun? İnternetten bulamadım. Bir de hangi marka yağ kullanmalıyım.
Kayışı dayco marka olarak sipariş verip değiştik ama gergi ile ilgili birşey yapmadık.Bu gergi iki parça oluyor herhalde.Biri gergi kısmı, diğeri rulman kısmı.Siz ikisini bir mı alıp değiştiniz, yoksa sadece gergi kütüğü üzerindeki rulmanı mı değiştiniz?Hayırlı akşamlar hocam ben yeni gergi ve bilya aldım dayco marka. Gates ve dayco kullanılır genelde yani ben hep bunları duydum. İstanbuldan aydın Şengül güvenilir satıcı 2 alışverişim oldu.WhatsApp dan da yazabilirsiniz.
Burada sol tarafta görünen gergi kütüğü ve rulmanı, sağ tarafta elinizde tuttuğunuz da sabit (avare deniyordu galiba) rulman mı oluyor?Benim sabit bilyada problem vardı ama oraya girmişken ikisini de değiştirelim demiştik. Yalnız sökünce anladık ki iyiki ikisini de almışım gergi kütüğünündeki bilya karıncalanmış hafif boşluğu vardı. 390 TL tuttu bu ikisi, Gates de 350 civarlarında idi mazda 3 de daha çok alternatif var daha uygun bulunabilir belki.
Ekli dosyayı görüntüle 49323
Aynen öyle hocam sadece sağ taraftaki avare rulman değil sabit rulman diye geçer.Burada sol tarafta görünen gergi kütüğü ve rulmanı, sağ tarafta elinizde tuttuğunuz da sabit (avare deniyordu galiba) rulman mı oluyor?
İlk fırsatta bakıyorum hemen.İlginize teşekkür ederim sağolun varolun inşallah.Aynen öyle hocam sadece sağ taraftaki avare rulman değil sabit rulman diye geçer.