sinyor
Katılımcı
herkese hayırlı cumalar. aracım mazda 3 otomatik v kayışını değiştireceğim. değiştiren var mı hangi marka tavsiye edilir. sadece kayış mı değişiyor gergisi falan da değişiyormu.
Usta gerek yok dese bile değiştirmende fayda var.rulmanlar ne kadardır. değiştirirken sadece kayış yeterli mi rulman da değişiyor mu
100 bin km de az değil ama... Hayati parçaları orijinal tavsiye ediyoruz.v kayış ve şanzıman yağını değiştirince paylaşırım inş. ya servis yada iyi bir usta bulduktan sonra... gergi bilyasının bir tanesi 160 bir tanesi 703 tl dedi servis. çok pahalı değilmi sizce ????
100 bin km de az değil ama... Hayati parçaları orijinal tavsiye ediyoruz.
Arkadaşlar benim bir iki sorum var.
1- v kayışı bizde (Mazda 3 2006) kaç kanallı. Serviste takılan orginal kayış ne marka.
2- gergi bilyasi iki tane mi, neden biri çok pahalı oluyor. Birde sadece birisi degisse oluyor mu yoksa ikisini de degistirsek daha mı iyi olur. Hangi marka tavsiye edersiniz.
3- kasnak tam olarak ne oluyor.
4- kayış, iki bilya ve kasnak haricinde baska birşey değişiyor mu?
@MutluTEKİR teşekkür ederim. Ben bilyanin döndüğünü kasnaginda onu koruduğunu onunla birlikte dönmediği ni düşünüyordum. Meğerse kasnağı döndürüyormus. Resimlerine de baktım netten. İyice oturdu yerine fakat birşey kafama takıldı.
Serviste dedin ya amortisör lü satılıyor. Neden öyle satılıyor. Amortisör unde değişmesi gerekiyor mu? Değişmese sıkıntı olur mu?
Skf, snr iyidirArkadaşlar bu gergi rulmanlarinin parça kodlarını bi türlü bulamadim. Yardımcı olabilecek var mı?
Birde bugün v kayışı ve gergi rulman değişimi ve şanzıman yağı değişimine 700 tl fiyat verdiler. Skf marka dedi rulmanlar için. Skf nasıl bilginiz var mı?
Veli abi bu şanzıman yağı ile motor yağı aynı şey değil mi?Şanzıman yağı değişimi de varsa iyi fiyat bence hocam.
Veli abi bu şanzıman yağı ile motor yağı aynı şey değil mi?