maytalman52
Katılımcı
Bu model araliklarindaki araçlara uygun jant ve lastikler ölçüleri ve farklı uygulamaları olanlar paylaşabilir ve bu konuya ilgi duyanlar bilgi sahibi olur görsellik önemli keyifli paylaşımları...
oyle şey olur mu Mazda bu şahin doğan değil amblem var piyasada takarizYap yapda o audi amblemi olursa bulurum seni çekerim resminide hem komik fotoğraflar hemde Sokaklardaki Mazda'lardan Fotoğraflar bölümüne etiketlerim haberin olsun. Darılmaca gücenmece yok :tey:
Üstünde görmek lazımBende orjinal 17" jantları arıyorum fakat serviste çok çok pahalı olduğundan bulamayacaz gibi, yukarıda bir arkadaş focus st jantından bahsetmiş, kesinlikle haklı focus st jantı çok yakışabilir bizim araçlara.
Bende orjinal 17" jantları arıyorum fakat serviste çok çok pahalı olduğundan bulamayacaz gibi, yukarıda bir arkadaş focus st jantından bahsetmiş, kesinlikle haklı focus st jantı çok yakışabilir bizim araçlara.
Tam da bu mu bunun gibi mi
Var mı bir yerlerde denk geldin mitam da bu jant, ta kendisi istiyorum onu
Arkadaşlar bizim kuzulara lastik öneriniz var mı lastik değişim zamanı geldi benim makinaya ne öneririsiniz 2005 mazda3 kasa
Birde bu falken diye bir lastik önerdiler bilginiz var mı bu lastik hakkında fiyatta sıkıntım yok ama aracada uygun olmasını istiyorum gelişi güzel almak istemiyorum birde bridgestone nasıl sizce