Şuan aldın madem kullan ama bir sonraki atraksiyonu xenonla yap abi, hem gerek kalmaz zaten Power da orjinal xenon vardır
Power'ın xenonu kendine vardır yahu... Benim için oralar çok uzak, ama sana bir kaç milyon papel denk gelirse hayır demem bak...Şuan aldın madem kullan ama bir sonraki atraksiyonu xenonla yap abi, hem gerek kalmaz zaten Power da orjinal xenon vardır
Xenon bağlantılarını komple iptal ettirmediysen bir çift 4300 lük xenon ampülü almanda fayda var abi ,senin aldığın ampüller çok uzun ömürlü olmuyor malesef
tapatalk by zenfone2
Detaylı olarak bu gün gece sürüşünü yaptım... Sonuç; üzerinden çıkan xenon ampullerden kat kat daha iyi. Sadece; beyaz renkte değil, tam olarak sarı renk demek de mümkün değil. Beyazlığa yakın tatlı bi sarılık var. Görüş açısı kesinlikle daha iyi ve net yani parlak...
Gece gündüz far yakıyorsan eğer bu tarz ürünlerin ömrü az olabilir. Ben gündüzleri sis farı kullanıyorum mesela.
Bu ürün 55 watt ve aydınlatması yeterli. 100 watt'lık ampuller için ekstra röle gerekir, yoksa tesisatı yakarsın Allah korusun...
sis farı ben de bayağı bakındım, yurtdışında çıkma var ama ne kadar sağlam belli değil,Teşekkür ederim abi ilgin için. Ama maalesef sis farım yok benim. Bu gidişle de olamayacak sanırım ki satan bile yok. En sonunda sis farı olan hurda bir 626 yı alacağım parçaları bozuldukça oradan söküp kullanacağım.
Bu arada kısa farlar H7 mi H1 mi. Birkaç siteye baktım ikisine de denk geldim. Tam olarak hangisi ki GE kasaların kısa far ampulu?
tabi era sis takmak da diğer alternartif, gidişat onu gösteriyorForumda sis farı için alternatif çözüm var. Orijinal bulmak zor ve külfetli ayrıca değmez de...
Teşekkür ederim abi ilgin için. Ama maalesef sis farım yok benim. Bu gidişle de olamayacak sanırım ki satan bile yok. En sonunda sis farı olan hurda bir 626 yı alacağım parçaları bozuldukça oradan söküp kullanacağım.
İkincisi renault espace ve laguna içinben müsait bir zamanda iyi bir elektrikçiye danışayım yaptırmayı düşünüyorum
era yan sanayi
https://www.hyundaiparca.com/Urun/Detay/1004065-sis-fari-sol-era-ys
hangi aracın anlamadım ama bu da olabilir belki
http://www.sahibinden.com/ilan/yede...1-94-04-98-espace-09-96-06-00-238693012/detay
bir arkadaşta chrysler stratuss var, onun sisler de uyar gibi duruyor
http://www.ebay.com/itm/Chrysler-Ci...ash=item3f40c4170f:g:dEUAAOSwiwVWTSWI&vxp=mtr
en az maliyetlisi era gibi
Philips X-Treme Vision dan kullanıcılar memnunArkadaşlar yeni konu açmak istemedim corona aracım için h4 ampul öneriniz varmı beyaz sarı fark etmez ama iyi bir yol gösterişi olsun yeter bana tavsiyeleri bekliyorum tşkler
Açmış olduğun konu mevcut konumuz ile birleştirilmiştir, konuyu incelemekte fayda var.Merhaba arkadaşlar kısa mercek farda aydınlatma yetersiz geliyor mercekte kararmada yok önerebileceğiniz ampül markası varmı teşekkürler
Krom kısımda olabilir açıp baktınız mı ?Merhaba arkadaşlar kısa mercek farda aydınlatma yetersiz geliyor mercekte kararmada yok önerebileceğiniz ampül markası varmı teşekkürler