Kampanya olsa da fiyatlar indirimli hali ile bugüne göre en fazla yüzde 10 indirim, hatta bazı parçalarda bugüne göre daha pahalı olabiliyor. Etiketi yükseltip sonra indirim uyguluyorlar. O yüzden çok güvenme indirime. Hatta istersen Ekim'de bir fiyat al, sonra aynı yerden aynı şeyler için kampanya başladığında fiyat al, ne demek istediğimi anlayacaksın. Dolar bu aralar düşüşte, daha ne kadar düşer ya da yükselir mi bilmiyorum, ona da bağlayıp zaten ondan dolayı yükseldi demesinlerTum sivilari degistircem lpg filtre de degistircem kasimda kampanya var yuzde 30 pustuk beklioz iste ne varsa degiscez
ben servise gidince fl 22 koycaklar o zaman
Fiyatlari aldim indirim oluyor baya cunku 2017 martta disk balata icin 1000 tl fiyat almistim mayista yuzde 30 oldu yaptrdim gene 1000 uzerinden 700 e geldi fiyat sisirme yok hocam. Kurdan dolayi yukselir belki o da pek oynatmaz en fazla 50 60 tl.Kampanya olsa da fiyatlar indirimli hali ile bugüne göre en fazla yüzde 10 indirim, hatta bazı parçalarda bugüne göre daha pahalı olabiliyor. Etiketi yükseltip sonra indirim uyguluyorlar. O yüzden çok güvenme indirime. Hatta istersen Ekim'de bir fiyat al, sonra aynı yerden aynı şeyler için kampanya başladığında fiyat al, ne demek istediğimi anlayacaksın. Dolar bu aralar düşüşte, daha ne kadar düşer ya da yükselir mi bilmiyorum, ona da bağlayıp zaten ondan dolayı yükseldi demesinler
Benim aldıklarımda bariz şişirme vardıFiyatlari aldim indirim oluyor baya cunku martta disk balata icin 1000 tl fiyat almistim mayista yuzde 30 oldu yaptrdim gene 1000 uzerinden 700 e geldi fiyat sisirme yok hocam. Kurdan dolayi yukselir belki o da pek oynatmaz en fazla 50 60 tl
Ben de olmadi belki ankarada servisin politikasi farklidir. Brn zaten bakim buji sanziman yagi direksiyon yagi motor suyu komple degiscem indirimsiz 1500 gibi tutar indirimle 1050 felan gözden cikardim . Honda da kullandik halen kullaniyoruz bakim+ tum sivilar enaz 2500 tl oduyorsun. zaten servise merhaba ben geldim demen 900 tl hosgeldin fiyati buBenim aldıklarımda bariz şişirme vardı
Belki de şıkayaktiv şişikliğidir
Zaten ankaradaki servis pek gozum tutmadi gitmistim begenmedim ikinci el takas icin fiyat aldim aracima cöp muamelesi yaptilar. Alcaklar cop fiyatina satcaklar 60 a kimse enayi degilBenim aldıklarımda bariz şişirme vardı
Belki de şıkayaktiv şişikliğidir
BL'nin tankında 1 delik var geliş gidiş olayını nasıl ypıcaz?Mazda 3 BK direksiyon yağı (atf) değişimi...
Konu ile ilgili doğrudan bağlantılı diğer konumuz.
Mazda 3 BK (2003-09) Direksiyon Yağı Kutusunda Meydana Gelen Taşma
Yukarıdaki konuyu detaylı olarak okursanız, hangi özellikteki yağın ne şekilde kullanılacağı yazmaktadır.
BL'nin tankında 1 delik var geliş gidiş olayını nasıl ypıcaz?
Biraz araştırdımGeliş ve gidiş olarak iki delik olması gerekiyor Kadir, tek delik teknik olarak mümkün değil ki... İkinci delik görünmeyen bir yerdedir, BL kasalarda direksiyon yağı kutusu açıkta değil diye hatırlıyorum.
Biraz araştırdım
-Bidonda tek delik var dipde dikey şekilde.
-bide pompa üzerinde var oda baya bi alt kısımda.
Değişimi baya uğraştırıcı galiba
ırıdyum mu kullanıyon kadır her 20 bınde bır20 ~ bin ara ile değişiyom zati cıkan gönderim sana
95 oktanırıdyum mu kullanıyon kadır her 20 bınde bır
Sizinki elektrikli mi ?Bizde bu videoyu izleyip gaza geldik.Yağ aldık velakin bizim arabanın sistemi farklı çıktı.Tamponu, farı ve direksiyon pompasını dahil söktük temizledik,taktık.Çok zor oldu.Ama oldu.
Evet elektrikli.Sizinki elektrikli mi ?
Bk da elektrik direksiyon pompasımı varmış?Evet elektrikli.
Ben Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeyim.Arabam 2005 Model Mazda Axela.Yani Mazda 3.Buraya arabalar yurtdışından, özelliklede Japonya dan ikinci el olarak geliyor.Mesela benim aracım 2007 de gelmiş buraya.Hidrolik direksiyon pompası elektrikli.İsa beyin paylaştığı yabancı videodaki ile aynı.Herhangi bir kayıştan almıyor tahriki.Pompayı söktük taktık.Önceden de var olan hafif yağ kaçagına çözüm arıyoruz.Çünkü o boru presli.Sanırım kelepçe çözüm olmaz.Bk da elektrik direksiyon pompasımı varmış?