Mazda 3 BK (2003-09) Debriyaj Baskı Balata Tavsiyesi

44KV444M3

Sessiz
Araç Markası
2006 Mazda 3
Araç Renk ve Tip
Tıtanıum Gri Sedan
peki hocam bu aracın 2008 motoru alman motor mu ? bu konuda bilginiz var mı ? öneriniz için tşk

birde Erzincan da küçük bir şehirde olduğumdan (valeo,sachs vb ) harici malzeme bulmam çok zor bu önerdiğiniz parçayı nereden temin edebilirim önerebileceğiniz int site veya numara var mı ?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Oğuzhan

Aktif
Yönetici
Administrator
Araç Markası
2015 Mitsubishi Lancer
Araç Renk ve Tip
İnci Beyaz Sedan
peki hocam bu aracın 2008 motoru alman motor mu ? bu konuda bilginiz var mı ? öneriniz için tşk
birde Erzincan da küçük bir şehirde olduğumdan (valeo,sachs vb ) harici malzeme bulmam çok zor bu önerdiğiniz parçayı nereden temin edebilirim önerebileceğiniz int site veya numara var mı ?
2004-2009 a kadar aynı motor Almanlar ile hiç bir alakası yok onu kim söyledi merak ettim doğrusu. 2009-2013 yani bir üst kasada da motor aynı ufak emisyon ayarları ve bir kaç parça dışında.
Sitemizin anasayfasında Vizyonoto'nun numarası mevcut. Mazda Garaj'dan aradığınızı belirtirseniz yardımcı olurlar istediğiniz parça konusunda. Daikin onlarda var mı bilmiyorum. Ben japon malı bir parça kullanmanızdan yanayım. Diğerleri sorun çıkartır anlamına gelmiyor tabiki.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Alman motor mu? İlk defa duyuyorum ama doğru değil. Parça konusunda vizyon oto yardımcı olacaktır.

ezmocesteri

__bülent__
Yönetici
Global Moderatör
Ford ortaklığından kaynaklı ve Ford u Alman düşünen birtakım kişiler tarafından üretilmiş hurafeden başka aklıma bir şey gelmedi, ilahi komedya

önderalmc

Sessiz
Araç Markası
Mazda 3 BK
Araç Renk ve Tip
Siyah Hatchback
Selamün aleyküm arkadaslar aracim 2005 model mazda 3 bk kasa hb modeli arac kalkislarda titreyerek kalkiyo debriyaj baya yukarda kavriyo baski balata bitmek uzere sanrim fiyat ve marka hakkinda bilgisi olan varmi

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Selamün aleyküm arkadaslar aracim 2005 model mazda 3 bk kasa hb modeli arac kalkislarda titreyerek kalkiyo debriyaj baya yukarda kavriyo baski balata bitmek uzere sanrim fiyat ve marka hakkinda bilgisi olan varmi
Mesajının taşındığı bu Konuyu incelemekte fayda var.

önderalmc

Sessiz
Araç Markası
Mazda 3 BK
Araç Renk ve Tip
Siyah Hatchback
Selamün aleykum arkadaslar 2005 mazda 3 hb bk kasa aracimda kalkislarda titreme var yuksek ihtimal baski balata bitiyo yakin zamanda degistiren oldumu maliyeti ne tutuyo

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Selamün aleykum arkadaslar 2005 mazda 3 hb bk kasa aracimda kalkislarda titreme var yuksek ihtimal baski balata bitiyo yakin zamanda degistiren oldumu maliyeti ne tutuyo
Ve Aleykumselam; 2 Aralık'ta aynı konuyu açmışsınız, buraya taşınmış. 17 Aralık'ta yine taşındı.

Güncel fiyatları bilmiyorum ama marka tavsiyesi için konuyu inceleyebilirsin.

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Konuyu tasiyoruz ama kimseden ses cikmiyo
Yeni konu açınca çok ses çıkacak mı?

Baskı balata markası tavsiyeleri konu içerisinde mevcut. Fiyat diyorsan da bu enflasyonist sistemde birilerinin şu tarihte bu fiyata yaptırdım demesi neye yarar??

önderalmc

Sessiz
Araç Markası
Mazda 3 BK
Araç Renk ve Tip
Siyah Hatchback
Valla kardesim ben megane sahibi iken gruplarda herkes herkese baya bi yardimci olurdu insanlar kaziklanmadan yana uyanik olurdu mesela ben birine yardimci olmustum adama 40 bin motor masrafi cikarmislardi benim ustam 30 bine halletmisti yani burda tavsiye onemli usta onemli belki daha uyguna daha esnafligi duzgun birisi denk gelir diye paylasim yapiyoruz o zaman gruplar ne diye var

Domestos

JaDeD
Yönetici
Global Moderatör
Araç Markası
Tabanway
Araç Renk ve Tip
Ten Rengi 41 Numara
Valla kardesim ben megane sahibi iken gruplarda herkes herkese baya bi yardimci olurdu insanlar kaziklanmadan yana uyanik olurdu mesela ben birine yardimci olmustum adama 40 bin motor masrafi cikarmislardi benim ustam 30 bine halletmisti yani burda tavsiye onemli usta onemli belki daha uyguna daha esnafligi duzgun birisi denk gelir diye paylasim yapiyoruz o zaman gruplar ne diye var
Burası grup değil, Forum.
Elimizden geldiğince, belirli bir format içinde yardımlaşmak için var.
Forumda mevcut konu varsa, ikinci konuya (elimizden geldiğince) izin vermiyoruz ki; forum çöplüğe dönmesin diye. 10 Yılı aşkın da çöpe çevirmeden burada yardımlaşıyoruz. İki aylık üyeliğinde 5 mesajınla kimse neden ses vermiyor diyorsan ve ortam sana paylaşımcı gelmediyse senin bakış açınla ilgilidir, bir şey diyemem.

Günümüz ekonomisinde, fiyat paylaşımı yapmak neredeyse boşa çıktı. Çünkü, aynı mal farklı marketlerde yarı yarıya farklı olabiliyor, aynı işi iki ayrı usta yarı yarıya farklı fiyata yapabiliyor.

Vakit bulup forumu okuma zahmetine girersen, 10 yılda neler neler paylaşıldığını görebilirsin.

Selametle.

Üst Alt