Ben kullanmıştım bir dönem dediğiniz gibi klasör oluşturup içine mp3 atıyorsunuz ekstra bir şeye gerek yoktu.beyler selamlar mazda 3 2004-2008 AUDİO USB APARATI ALDIM netten alırkende özellikle sordum benim aracım 2009 model torıng ama 2004-2008 kasalarla aynı dedim bana çalışır dedi.aldım kendim taktım çok basit.flaş bel mp3 doldurdum fakat çalışmadı.CD1-CD2-CD3-CD4-CD5-CD6 dedikleri gibi flaş bel. klasörledim.her klasöre ayrı ayrı mp3 attım fakat ekranda EX5-6 0-99 sayıları gidip geldi.çalışmadı anlıcanız aux çalışıyor sd kart denemedim.geri iade edecem bunlardan kullanan varmı aranızda.ayrıca çıkma cd çalarda arıyorum.multimedya tavsiye ne edersiniz kullananız varmı.
Problem yok şuan tıkır tıkır kullanıyorum.sorun klasör oluşturmadaydı.Ben kullanmıştım bir dönem dediğiniz gibi klasör oluşturup içine mp3 atıyorsunuz ekstra bir şeye gerek yoktu.
Aliexpress de usb aparatı alacağım yalnız Mazda 6 için açıklamaya bir not düşmüşler.İngilizce bilmediğim için çözemedim anlayan varsa bi bakabilirmi.Tahmini Teslimat Zamanı
Senin araca olur abi bu zate aux girisi yaptım ben tablete bagladim özerin aracı icin kesin konuşamam ondada aynı giriş var ama pin sayısı farklıydı galiba 2003 te ben caliştiramadim
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aliexpress de usb aparatı alacağım yalnız Mazda 6 için açıklamaya bir not düşmüşler.İngilizce bilmediğim için çözemedim anlayan varsa bi bakabilirmi.Tahmini Teslimat Zamanı
Bu girişten yapıldı abiAhmet AUX bu girişten mi yapıldı? Yoksa ekstra aux girişimi var, bu soket haricinde?
Bu girişten yapıldı abi
Pin sayısına mı bakacağım
Sanırım kodu bu GJ6J66DSXE02Evet, bence uyumlu. Bir de altta bir kaç kod var mutlaka onlardan biridir...
@ahmetdag teyp senin 2003 ile aynımı?Ekli dosyayı görüntüle 10309 Ekli dosyayı görüntüle 10308 Teybi söktüm kodu nerde yazıyor @Murat @ahmetdag
Yok aynı degil özer@ahmetdag teyp senin 2003 ile aynımı?
Resimdeki giriş Aux için mi birde pin sayısı için nereye bakmam lazımYok aynı degil özer