Satılan ürün hakkında bilgim olmadığından yorum yapamam ama krom çita cam çitasının üzerine oturacağı için boşluğu kısmen kapatsa da uzun ömürlü olacağını düşünmüyorumşu anda gittigidiyora baktım orada var satıcı başkentotoaksesuar.mail attım tam uymlumu krom kalite uçları kapatıyormu vss. fiyat 49 tl adet
Evet orijinali de plastik ve siyah zaten... Ben krom sevmediğim için böyle bir tavsiyede bulunmuştum... Krom tercihi sana kalmış... Her şey o bölgede siyahken krom sırıtıyor, şoparların ağzındaki; altın diş gibi...servisine sordum krom olarak yok sadece plastik var
Evet, kapı kolları işin içine dahil edilirse sırıtmanın önüne geçilebilir...Krom aksesuar olarak var zaten, takım olarak kapı kolları dahil alınırsa sırıtmayabilir
Servistemi bu ?Mazda 3 BK sahipleri kırılan cam çıtalarınızı kampanya dönemi yenilemeyi unutmayın. Ön arka toplam 300 TL civarına geliyor ki bence iyi fiyat. Tanesi 75 TL.
Evet.Servistemi bu ?
Saolasin reis
Hiç sökmedim ama, kırılırsa da önemli mi? Neticede değişim yapılacak... Oto Camcılara danışmakta fayda var bence. Çıtaları nereden temin ettiniz?bl kasa aracimin icin temin ettim. ama eskileri nasil sökücez. ozel bir mazda servisine goturdum abi daha onca yaptigimiz bir sey degil simdi kirilir falan biz hic girmeyelim o ise dediler.
Gazyağı bulursanız söker diye düşünüyorumbl kasa aracimin icin temin ettim. ama eskileri nasil sökücez. ozel bir mazda servisine goturdum abi daha onca yaptigimiz bir sey degil simdi kirilir falan biz hic girmeyelim o ise dediler.