Araçta sigara içen olursa yani çakmak çok kullanılırsa, bu günlük çok sigara içildi diyerek uyarı vermeye yarıyor...Yeni bir konu açıp, konu kirliliği yaratmamak adına soru mu burdan sorayım. Araç çakmağının solunda bir ışık var. Marş basarken yanıp araç çalıştığında sönen, ne işe yaradığını bilmediğim manasız bir ışık bu ışık bu sıralar sürekli yanıyor. Sebebi nedir ?
Spoiler'e tıklayın
o ışık sürekli yanıyorsa..ne yazdığını görüyorsundurYeni bir konu açıp, konu kirliliği yaratmamak adına soru mu burdan sorayım. Araç çakmağının solunda bir ışık var. Marş basarken yanıp araç çalıştığında sönen, ne işe yaradığını bilmediğim manasız bir ışık bu ışık bu sıralar sürekli yanıyor. Sebebi nedir ?
Manasız ışığa illa mana vereceksiniz yani evet geçen yolcu hava yastığını off konumun almıştım, demek ki ondan pavyona döndü araba yarın tekrar açayım bari
Çaktırmadan bizi sınav yapıyorsun ellam.Manasız ışığa illa mana vereceksiniz yani evet geçen yolcu hava yastığını off konumun almıştım, demek ki ondan pavyona döndü araba yarın tekrar açayım bari
Estağfurullah Veli abi, bilmiyordum Valla, herkes bildiğinin alimi bilmediğinin cahilidir demişler. Ben bu ışığın cahiliyimÇaktırmadan bizi sınav yapıyorsun ellam.
Estağfurullah Veli abi, bilmiyordum Valla, herkes bildiğinin alimi bilmediğinin cahilidir demişler. Ben bu ışığın cahiliyim
airabag siz arabaya binilir abi yaişe gelirken açtım yolcu airbagini, pavyon olayı bitti
Airbagsiz araba binilmez tabi ama benim tarafımdaki aktif sağımda oturanın yok, bana bişi olmuyor yani, sağdaki ölüyor. Öyle endişe edilecek bir durum yok.airabag siz arabaya binilir abi ya
Airbagsiz araba binilmez tabi ama benim tarafımdaki aktif sağımda oturanın yok, bana bişi olmuyor yani, sağdaki ölüyor. Öyle endişe edilecek bir durum yok.
HahahahhahAirbagsiz araba binilmez tabi ama benim tarafımdaki aktif sağımda oturanın yok, bana bişi olmuyor yani, sağdaki ölüyor. Öyle endişe edilecek bir durum yok.
Muhtemelen sağında kayınvalide oturuyor dedim içimden.Airbagsiz araba binilmez tabi ama benim tarafımdaki aktif sağımda oturanın yok, bana bişi olmuyor yani, sağdaki ölüyor. Öyle endişe edilecek bir durum yok.