Oksijen sensoru, katalitik konvertor, egzoz sistemi aklıma gelen diğer şüpheliler...
oksijen sensörünün fişini çektiler hata veriyor diye...
Sadece yakıt artsa iyi abi daha birçok olumsuz yanı var. Bu parçalar zincirin halkası gibi bir baklayı sökersen kopukluk oluşur.Ayrıca yakıt artar oksijen sensörü iptal edilirse.
Merhaba Arakdaşlar hafta sonu yine sanayideydim şunu anladım herkes düşene bir tekme hesabında çözüm sunacak bir tane ustayok.
oksijen snsörü ile ilgili bir kaç ustaya gittim söktüler baktılar anlamadılar bende yıldızda çavuşoğlu janpon çıkmacıya gittim 2 -3 tane oksijen sesörü denedim hepsinde fişi takınca araş stop ettti ve çalışmadı.
nereye gitsem beyin değişti desem herkes beyin arızalıdır diyip duruyor.
dün motorda bir patlama sesi duydum acaba bu siboplardan kaynaklı bir sorun olabilirmi?
Beyin kolay bozulacak bir şey değil zaten. Japonların elektronikte ne kadar ileri olduğunu söylememe gerek yok sanırım.domestos bu arıza ilk başta da beyinden olmadığı gibi bir fikre kapıldım ben şuan neden dersen araba çalışmıyorken oksijen sensörünün fişini takınca araç çalışmıyor aynı yolda kaldığım şekilde marşa basıyorum basıyorum çalışmıyor.
eski beyinde çalışıyor olabilir tesisatta bir hata da olabilir.
Bu da güzel bir deneyim olmuş, yaşanmış bir gerçek var ortada,değerlendirmek lazım, sağol bilgi için.mrb .2004 manuel mazda sahibiyim.aynı sorun bende oluştu ve rolantide beklemelerde devir yükseliyor düşüyor araç titriyor ve bazende bunları yapmıyordu.Tüpçüme gittim ve enjektörlerin bir tanesi randumanlı çalışmıyor diye şüphelendi ve sonunda tek tek deneyerek buldu.bilgisayar baglantısı o enjektörü sağlam diyordu.artık sorunum kalmadı titreme ve devirde oynama yok.inşalalh seninkide öyledir.düşük maliyetle halledersin