grafff
Aktif
Arkadaslar merhaba, yeni bir sıkıntı ile yine karsinizdayim. Biliyorsunuz aracimin 4-5 ay önce motor subaplari yapıldı. Bir ay önce debriyaj baskı balatasi komple değişti. Ama aracim 5. Viteste iken çok fazla ses çıkarıyor. 4. viteste 100 yaptığımda devir 3100 3200 arasında seyrediyor ve çok ses gelmiyor. 5. viteste atiyorum 100 de 3000 devir gösteriyor ve bildiğin bağırıyor.
4. viteste 100 de 3100 devirli görüyorsa 5. viteste 100 de 3000 devirde olması saçma geldi. Aynı hızda (100 km) 4. Viteste içeri az ses gelirken 5. Viteste çok daha az ses gelmesi gerekirken 4. viteste ki sesin 2-3 katı daha fazla ses yapıyor. Ses motordan geliyor. Ve bildiğin bağırıyor.
Yakıt ölçümü yaptım km de 21 kuruş civarında yakıyor. Buradan da birşey çıkartamadım.
5. Viteste bu kadar sesin nedeni ne olabilir?
Canlar yorumlarinizi bekliyorum.
4. viteste 100 de 3100 devirli görüyorsa 5. viteste 100 de 3000 devirde olması saçma geldi. Aynı hızda (100 km) 4. Viteste içeri az ses gelirken 5. Viteste çok daha az ses gelmesi gerekirken 4. viteste ki sesin 2-3 katı daha fazla ses yapıyor. Ses motordan geliyor. Ve bildiğin bağırıyor.
Yakıt ölçümü yaptım km de 21 kuruş civarında yakıyor. Buradan da birşey çıkartamadım.
5. Viteste bu kadar sesin nedeni ne olabilir?
Canlar yorumlarinizi bekliyorum.