grafff
Aktif
Selam arkadaşlar, bagaj kapağının kilit noktasında ki plastik parça kırık mi yoksa çıkmış mi anlayamadım. Biraz uğraştım tutturmaya çalıştım ama olmadı. Fotoğrafta gözüktüğü gibi durum. Sizce durum ne
O bahsettigin yay bagaj kapağının kilit sisteminin yayı. Benim kapakta aşağı doğru düşük. Bi incelicem bakalım yay koymak icin yer, duzenek, girinti veya çıkıntı var mi? Varsa dusmus demektir. Yoksa orijinal hali öyledir dicem. Son noktayı Asalet koyar artık.Benimkinde yay vardı ama kapak aşağı doğru düşüktü, o boşluğu düz olarak kapatmıyordu, ben de dert etmemiştim bunu
Oğuzhan orda yay görnedim hiç. Kilit sisteminin yayı hariç.Yayı bozulmuş.
Her soru her konuda sorulunca forum karmaşadan ibaret oluyor. Tekrar yazayım ben konuyla ilgili mesajlar atarsak sevinirim. Forum kuralları içerisinde kalmaya çalışalım genel uyarıdır.V kayışı ve gergi rulman üni değiştirmeye gittiğinde ustaya sorarim. Parçası varsa veya uyarlayabilirse onu da aradan çıkarırım. Bir de bagaj kapağındaki plaka lambası yok benim onu da hallederim. Ha bi de sağ sinyal direksiyon duzelince otomatik atmiyor. Onu da yaptırırım. Baska alt takımları kontrol ettiricem.
Aklima gelmişken benim guzu 100.000 devirdi. Ama ben hala 5w30 kullanıyorum. Yağ ince kaldığı için ses yapar mı?