- Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan
Onu anlatmak istemiştim, yanıltmak istemem ama dipli ise 5W 12V T5 olabilir.Uzerinde hicbir sey yazmıyor maalesef. ampulleri yanimda goturup o sekilde elektrikçi den isterim artık.
Onu anlatmak istemiştim, yanıltmak istemem ama dipli ise 5W 12V T5 olabilir.Uzerinde hicbir sey yazmıyor maalesef. ampulleri yanimda goturup o sekilde elektrikçi den isterim artık.
yok hocam. dipsiz. üçü de farkli boyutlarda.Onu anlatmak istemiştim, yanıltmak istemem ama dipli ise 5W 12V T5 olabilir.
yok hocam. dipsiz. üçü de farkli boyutlarda.
teşekkürler hocam. bakıyorum
Bu mesajdaki son fotoğraftakiler olabilir mi?
Bu mesajda da bazı ampul bilgileri mevcut.
Dostum torpidodaki plaka aydınlatması ile aynı ampüle sahip t10 5wat. Küllük ve çakmaklık t5 1.2 wat, ikisinden birinin duy ve ampulünün dip kısmı biraz geniş yani tam arada olduğu için ona uygununu ben bir türlü bulamamıştım o yüzden t5 1.2watt kullandım ona da sıcaktan etkilenmeyecek bir maddeyi ampulün dip kısmına takınca duya tam oturmasını sağlamalısın yoksa haraket edip temassızlık oluyor sönüyor.Torpido Küllük ve Çakmaklık ampulleri
patlamış. Bunların tipi nedir arkadaşlar? Kac watt?
cok teşekkürler kardeşim.Dostum torpidodaki plaka aydınlatması ile aynı ampüle sahip t10 5wat. Küllük ve çakmaklık t5 1.2 wat, ikisinden birinin duy ve ampulünün dip kısmı biraz geniş yani tam arada olduğu için ona uygununu ben bir türlü bulamamıştım o yüzden t5 1.2watt kullandım ona da sıcaktan etkilenmeyecek bir maddeyi ampulün dip kısmına takınca duya tam oturmasını sağlamalısın yoksa haraket edip temassızlık oluyor sönüyor.
Konunun ilk mesajına ekledim.
Canbus led dedikleri direnç takmaya gerek kalmayan ledler değil mi. birde acabaOlur led olur ama sinyaller için direnç takman lazım yada ona uygun led alman lazım
Bk kasalarda bagajda aydınlatma var mı ?Canbus led dedikleri direnç takmaya gerek kalmayan ledler değil mi. birde acaba
Bagaj ortasına = T15 led
Arka Sinyaller = T20 led ama soket kısımı tek telli olanlardan
Stoplar = T20 (soket tarafı çift telli olanlardan)
Geri vites ve Sis farı =T20 led ama soket kısımı tek telli olanlardan
galiba soketleri bu şekilde oluyor değil mi
bagaj içinde aydınlatma var ama bagaj ortası dediğim arka üst stop'dan bahsediyorum ben yanlış anlatıyorum galiba kusura bakmayınBk kasalarda bagajda aydınlatma var mı ?
Canbus dedikleri arıza ışığı yakmayan oluyor bizde zaten arıza ışığı takmıyorCanbus led dedikleri direnç takmaya gerek kalmayan ledler değil mi. birde acaba
Bagaj ortasına = T15 led
Bagaj t10 olabilir diye düşünüyorumCanbus led dedikleri direnç takmaya gerek kalmayan ledler değil mi. birde acaba
Bagaj ortasına = T15 led
Ben bagajı kontrol etmiştim sanırım göremedim o yüzden de bk kasalarda bagaj aydınlatma yok sanıp telefon feneri tutuyordumbagaj içinde aydınlatma var ama bagaj ortası dediğim arka üst stop'dan bahsediyorum ben yanlış anlatıyorum galiba kusura bakmayın