Kardeş adres telefon veririmisinÇok güzel olmuş Kerim, güle güle kullan, sıra marşpıyel de
Orçun Bey boyalı haliyle 250 tl ye satan yerler var İstanbul'da
Kardeş adres telefon veririmisinÇok güzel olmuş Kerim, güle güle kullan, sıra marşpıyel de
Çok güzel olmuş Kerim, güle güle kullan, sıra marşpıyel de
Süper olmuş abi güle güle kullan. Fiyat mükemmel
Hayırlı olsun kardeşim, darısı basima...
Görüntü çok sade ve hoş, fiyat zaten hoş... Allah kaza bela vermesin... :nazar:
Kerim daha önceki teklifimi yinelemek istiyorum; kendine özgü bir konu aç ve guzuya yaptığın bütün ekstraları oradan paylaş... Bizleri ve yeni gelecek üyeleri yapmış olduğun bütün güzel çalışmalardan mahrum bırakma. O0
Zahmetlide olsa güzel olmuş. Nereden satın almıştınız? Bende kendi aracıma düşünüyorum. Mazdanın sitesinde 600 TL. Ben boyasız 200 TL' ye kadar buldum.
http://kolayurl.com/xj1Kardeş adres telefon veririmisin
Kardeş çok sağol lakin bu bir önceki kasa icin, yeni kasa içinde var mi ellerinde?
Kardeş su aliexpress adresini bir daha yazar misin.. Teşekkürler..Teşekkürler.. Aliexpresten almıştım, vallaha mazda tr sitesinde bazı aksesuarlar ok ama bazıları çok gereksiz pahalı bende buldukça bu şekilde tamamlıyorum. Şimdi bir tek ön tampon altı ve yan marşpiyeller kaldı onlarıda şubatta tekrar yurtdışına çıkıcam ucuz bulduğum bir mazda servisinden alıp getiricem inşallah
Ben sizi yanlış anlamışım siz de beni Orçun Bey in aracı BL kasa olduğundan onun için söylemiştim, siz de sorunca aynı şeyden bahsediyoruz sandım, BM kasa için Tr de yok hocam şu an.Kardeş çok sağol lakin bu bir önceki kasa icin, yeni kasa içinde var mi ellerinde?
Sağol kardeşimBen sizi yanlış anlamışım siz de beni Orçun Bey in aracı BL kasa olduğundan onun için söylemiştim, siz de sorunca aynı şeyden bahsediyoruz sandım, BM kasa için Tr de yok hocam şu an.
bunlar çok küçük değilmi? şöyle subaru gibi honda mugen tarzı yüksek ruzgarlık daha hırçin durmaz!
Orjinal aksesuarla aynı olsun ve sade hoş gözüksün diye bunu aldım yoksa abartıya kaçıyor araba arabalıktan çıkıyor..Benim düşüncem tabiki